Registreren

Nieuwe Franchise Matchmaker versterkt het Franchise.be Team

De groei van kandidaat Franchisenemers noopt Franchise.be om zijn team nog verder uit te breiden. Op vraag van Franchise.be Members wordt het team versterkt met een specifieke Franchise matchmaker. Véronique De Wolf staat vanaf vandaag klaar om Franchisegevers en Franchisenemers fysiek met elkaar te matchen.

Franchise matchmaking

De nieuwe Franchise.be matchmaker heeft als hoofdtaak om fysiek de kandidaat franchisenemers nog meer te begeleiden, zodoende de Franchise match nog beter de kandidaat matcht met de juiste Franchise formule. Sinds lange tijd kunnen kandidaat franchisenemers een gratis franchise informatie gesprek aanvragen met een Franchise.be expert. We merken dat dit loont om kandidaten wegwijs te maken in hun eerste keuzes. Hier willen we nog verder op inzetten, zegt Louis Himpe, Franchise.be Expansion Manager. Ook de virtuele Franchise beurzen lonen door veel kandidaten voor een specifieke sector aan te trekken, hier zal Véronique ook haar steentje bijdragen in het matchen met de juiste Franchise Concepten en het verder digitaal automatiseren.

Op korte termijn wordt eveneens een online trainingstraject voor kandidaat franchisenemers opgezet. Ondanks de vele blogs voor franchisenemers, de franchise startersgids en andere info, bestaat momenteel nog geen specifieke informatie om franchisenemer te worden. In deze nieuwe opleiding zullen alle nodige stappen en valkuilen in dit traject zorgvuldig uitgelicht worden, zodoende de potentiële ondernemers zelf succesvol met de juiste franchise formule in zee kunnen gaan.

HR en Coaching achtergrond

Véronique brengt meer dan 20 jaar ervaring in HR met haar mee in leidinggevende functies in de Food, healthcare en mobiliteit sector. Haar expertise en ervaring in het tweetalig rekruteren, coachen en opleiden van mensen kan ze ten volle benutten bij Franchise.be om nog meer succesvolle Franchise ondernemers te creëren, dit na een intensieve opleiding over Franchising.

Het Franchise.be Team specialiseert zich verder in het rekruteren van gekwalificeerde franchisenemers in België. Het team bezit nu alle competenties in-house om de Franchisegevers volledig te ontzorgen en zowel op vlak van digitale marketing, rekrutering en coaching om Franchise ondernemers te begeleiden van lead tot en met ondertekening van de Franchise overeenkomst.

Hiermee dragen we verder bij aan onze Missie, namelijk het Belgische ondernemersklimaat verder duurzaam stimuleren door de juiste Franchisenemer en Franchisegever samen te brengen, besluit Louis Himpe.

Welkom Véronique!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis