Belchicken - September/December

Wat kan Franchise.be voor u betekenen?

Over ons

Wie is Franchise.be?

Franchise.be is een online franchise platform van de Coach & Consult Groep. Na jarenlange Nationale & Internationale ervaring in het opzetten van franchise formules, ondersteuning en begeleiding voor bestaande franchise concepten en het rekruteren van franchisenemers merkten wij dat er nood was aan een professioneel platform waar ondernemers, franchisegevers en franchisenemers elkaar kunnen ontmoeten en ontdekken. Iedere dag bouwen we met veel plezier aan een online platform dat de startende en/of bestaande ondernemer helpt bij het vinden van de juiste franchiseformule, maar ook een totaaloverzicht biedt van alle mogelijkheden in het gebied van Franchising. Het geeft ons energie te denken dat wij indirect bijdragen aan het verwezenlijken van uw droom om te ondernemen met alles wat u heeft.

Maar wat is franchising nu precies? Je leest het hier

The perfect match.

Door de ervaring die we hebben op internationaal en nationaal niveau hebben we veel inzicht kunnen verkrijgen in welke obstakels de franchisegever ervaart bij het vinden van de juiste franchise kandidaat, alsook voor de kandidaat om een passende franchise opportuniteit te vinden. Voor ons is iets prachtig simpel wanneer design en functionaliteit samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Franchise.be helpt u bij het matchen van een franchiseformule die het beste bij u past en biedt u ook een easy-to-use platform in een informatieve en inspirerende omgeving.

Franchise.be brengt ondernemers dichter bij elkaar.

Franchise.be is opgericht voor de potentiële ondernemer die zonder al te veel omwegen de franchisemarkt wil ontdekken. Via uw persoonlijke dashboard staat u in direct contact met alle franchisegevers en heeft u de beschikking over alle denkbare franchise informatie. Bekijk HD filmpjes, download digitale content van de franchise formules, stel uw vragen direct aan de franchisemanager of meldt u aan als kandidaat franchisenemer en bekijk welke Franchiseformules voldoen aan uw criteria.

Overweegt u om franchisenemer te worden? In dit artikel vindt u enkele tips & tricks om een succesvolle franchisenemer te worden.

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis