Hulp bij juiste franchiseconcept

Franchisenemers vinden in België

Franchisenemers vinden

De juiste Franchisenemers rekruteren bij Franchise.be, hét grootste portaal van franchising en commerciële netwerken in België.

Bent u op zoek naar zelfstandige ondernemers? Franchise.be is een innovatief platform die Franchise concepten helpt bij de werving en selectie van franchisekandidaten. Waar andere stoppen gaan wij juist verder. Geen statische website met gedateerde informatie over franchise: maar een up-to-date online matching, ontwikkeld vanuit de belevingswereld van een franchise kandidaat.

Herkent u dit?

  • De zoektocht naar de juiste franchisenemer die op eigen risico wil ondernemen is al een hele onderneming op zich.
  • Aanmeldingen zijn van een te lage kwaliteit en het is veel werk om al deze kandidaten persoonlijk van dienst te zijn.
  • Het rendement op uw investering om franchisenemers te werven blijft uit en de persoonlijke afhandeling kost u onevenredig veel tijd.
  • Bovendien zijn de kandidaten niet of nauwelijks gekwalificeerd en is het maar de vraag of de ondernemer wel bij uw formule past.

“Mis geen enkele kandidaat franchisenemer meer vanaf 165 € per maand”

DOWNLOAD FRANCHISE.BE BROCHURE

 

Matchen in plaats van zoeken

Franchise.be geeft antwoord op al deze vragen en helpt potentiële ondernemers bij het vinden van uw formule. Wij vinden het belangrijk dat u zelf kunt bepalen welke eigenschappen en kwaliteiten u graag terugziet in uw franchisenemers. Bepaal tot in detail aan welke voorwaarden een kandidaat moet voldoen, ontvang direct gekwalificeerde profielen en handel deze professioneel en efficiënt af.

Pierre Jacobs, Master Franchisenemer RAISON HOME België

“RAISON HOME is begin 2019 op zoek gegaan naar franchisenemers in België en heeft een partnerschapsovereenkomst gesloten met Franchise.be. Ondanks een niet-bestaande bekendheid die we nog maar net beginnen op te bouwen, hebben we al meerdere aanvragen ontvangen die we nu zullen opvolgen. Dit maakt van Franchise.be onze huidige partner de meest efficiënte manier om in contact te komen met potentiële toekomstige franchisenemers in België. Ik waardeer in het bijzonder de vele communicatie-inspanningen (verschillende posten op sociale netwerken) die Nick Boury heeft geleverd om ons franchisevoorstel onder de aandacht te brengen bij potentiële kandidaten.

Hoe vindt de franchisenemer zijn gepaste franchise formule?

De kandidaat franchisenemers die op zoek zijn naar een franchise formule beginnen in eerste instantie hun zoektocht online waar ze via de top positioneringen op de zoekmachines op het Franchise.be portaal terecht komen.

Eerst informeren ze zich over "Wat is Franchise" en indien dit iets voor hun zou kunnen zijn. Franchise.be investeert daarom veel tijd en know how aan zijn educatieve blogs over franchise. Daarbij wordt niet enkel aandacht geschonken aan franchising maar ook aan de andere basis aspecten van ondernemen via onze Franchise experts en Partners met kennis van de franchisewereld.

Pas daarna gaan ze op zoek bij Franchise.be naar een franchiseformule die bij hen past. De allerbelangrijkste criteria voor een match zijn de sector, geografisch, financieel en de persoonlijke doelstellingen van de kandidaat franchisenemers.

The Perfect Match

Franchise.be biedt alle franchiseformules een online oplossing voor de werving en selectie van uw franchisenemers. Kandidaten hoeven bij ons niet lang te zoeken: zij worden op basis van uw persoonlijke voorkeuren automatisch gematcht. Het enige wat u nog hoeft te doen is het samenstellen van uw ideale franchisenemer...en wij doen de rest!

Neem contact met ons op en wij sturen u binnen de 24 u. de informatie met onze oplossingen om uw geschikte franchisenemers te rekruteren in België.

Franchisenemers vinden in België

6 redenen om te kiezen voor Franchise.be

  1. Gedetailleerde kwalificatie van uw kandidaten
  2. Uw kandidaten beter informeren over franchising en uw formule
  3. Matchen in plaats van zoeken
  4. Een totaal oplossing inclusief werving via social media
  5. Continue en automatische opvolging van de kandidaten via het dashboard overzicht en het interne berichten systeem
  6. Propaganda en sensibiliseren over franchising in de Belgische markt : 10 % van de volledige inkomsten worden her geïnvesteerd in het promoten van franchising en de voordelen van franchiseondernemers.

Het is onze missie om beide partijen voldoende informeren en sensibiliseren over Franchising in België. Zowel de (kandidaat) Franchisegever als de (kandidaat) franchisenemer mag zich verwachten aan veel informatie over franchising.

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis