Registreren
 • Zorgvolmacht : een must voor elke ondernemer

  Heeft u er al eens bij stilgestaan wie uw vermogen zal beheren wanneer u hiertoe plots niet meer in staat bent? Wanneer u bijvoorbeeld in een comateuze toestand belandt of wanneer u aan dementie lijdt, kan uw vermogen geblokkeerd worden. U kunt in dit geval niet meer aan successieplanning doen en ook de werking van uw onderneming kan in gevaar komen. Om de tussenkomst van een vrederechter en een vreemde bewindvoerder te voorkomen, kan het opstellen van een zorgvolmacht een oplossing bieden.

  Vandelanotte, 21-08-2019

 • Digitale rekrutering om personeel te werven

  Nieuwe, gekwalificeerde werknemers vinden voor openstaande vacatures, is niet eenvoudig. De term ‘the war on talent’ is niet voor niets trending. Digital recruitment biedt bedrijven echter een vernieuwende manier om nieuw talent aan te werven. Digital recruitment is een brede term, dus in dit artikel lichten we een onderschatte, maar zeer efficiënte oplossing toe: recruitment via social media advertising. Hoe pak je het een en waar moet je op letten?

  Best4uGroup, 08-08-2019

 • Zes vragen alvorens jij een onderneming start!

  Een goed idee, maakt nog geen goede onderneming. Om jouw kansen op de huidige markt te onderzoeken is markt- en brancheonderzoek nodig, maar ook het opstellen van een concurrentieanalyse is geen overbodige luxe. Hoe? Franchise.be helpt jou vooruit door middel van de volgende zes vragen.

  Franchise.be, 25-06-2019

 • Ondernemen vanuit huis? Check deze tips!

  Een onderneming runnen vanuit huis is in sommige gevallen ook mogelijk zonder bedrijfspand. Een eigen zaak vanuit huis kan vooral bij diensten concepten, maar houd wel rekening met de volgende zaken... Franchise.be helpt vooruit!

  Franchise.be, 19-06-2019

 • Waarom falen Franchisegevers (en Franchisenemers)?

  Je hebt beslist om te ondernemen met een franchise merk na het afwegen tussen een franchise vs. uw eigen concept, goede keuze want dat vergt veel voordelen. Voordat je in een franchise investeert, moet je zorgen dat je je franchise uit de problemen kan houden.

  Franchise.be, 11-06-2019

 • Maak van jouw werknemers Social Media-ambassadeurs!

  Personen; ofwel echte mensen met een foto en persoonlijkheid volgen wij het liefst op Social Media. Als ondernemer sta jij dus als 0-1 achter en daarbovenop komt ook nog eens dat posts van bedrijfsprofielen minder worden gelezen en gedeeld in vergelijking met mensen die delen op LinkeIn,

  Franchise.be, 22-05-2019

 • Hervorming van het wetboek Economisch Recht

  De hervorming van het Wetboek van Economisch Recht: een billijkere markt, de franchisenemers beter beschermd!

  Franchise.be, 14-05-2019

 • 6 tips om klanten te werven!

  Heb jij een fantastisch product of dienst op de markt gebracht? Top! Maar zonder klanten kom je niet ver. Dus waar vind jij als beginnende ondernemer nieuwe klanten? Franchise.be helpt vooruit door middel van zes tips...

  Franchise.be, 24-04-2019

 • Voorkom netwerkblunders met deze vijf tips!

  Netwerken is de manier om waardevolle contacten op te doen, maar hoe? Franchise Partners deelt tips om blunders te voorkomen. Want bij netwerken draait het onder andere om de gunfactor. Oftewel, mensen moeten jou willen helpen, maar je kan ze tot niets verplichten. En onthoud: het gaat niet om wat jij kan, maar om wie jij kent...

  Franchise.be, 03-04-2019

 • 5 managementtips voor jouw startende onderneming

  Franchise.be deelt de 5 belangrijkste management tips voor een startende onderneming.

  Franchise.be, 27-03-2019

 • Het belang van lokale SEO voor franchise netwerken

  Voice search hangt al een tijdje in de lucht en zal in de nabije toekomst meer en meer ons zoekgedrag beïnvloeden. Om niet met een achterstand het voice-tijdperk in te gaan, is het zaak om te zorgen dat de basis in orde is, en dat is lokale SEO. Best4uGroup legt verder in detail uit.

  Best4u Group, 26-03-2019

 • 5 onmisbare kwaliteiten voor ondernemers

  Albert Einstein sprak de beroemde woorden: “Genius is 1% talent and 99% percent hard work.” En zo is het, want afgezien van hun talent, werken ondernemers keihard. Bovendien beschikken zij over deze vijf onmisbare kwaliteiten...

  Franchise.be, 18-03-2019

 • Nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen gestemd en goedgekeurd!

  Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar op 28 februari 2019 werd het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (“WVV”) dan toch goedgekeurd. Vanaf 1 mei 2019 zal dit nieuwe WVV stapsgewijs in werking treden. Het nieuwe wetboek brengt heel wat substantiële wijzigingen met zich mee, waarbij de wetgever vereenvoudiging en flexibilisering als krachtlijnen vooropgesteld heeft. Franchise Expert partner Vandelanotte geeft u hierbij een beknopt overzicht van enkele belangrijke krijtlijnen:

  Vandelanotte, 16-03-2019

 • Deze 15 niet geldgerelateerde gebaren maken de ondernemer

  Investeren en groeien is mega belangrijk voor een (startende) ondernemer, maar is er een manier om te investeren en groeien zonder daar direct de hoofdprijs voor te betalen? Jazeker! Alledaagse gulle gebaren (al zijn ze nog zo klein) op de werkvloer, zijn een ware boost voor jouw onderneming, maar ook voor jouzelf. Benieuwd? Franchise.be deelt 15 stuks. Ps. Eerlijkheid en daarmee oprechtheid duren het langst, dus doe het omdat jij het wilt, en niet omdat het moet.

  Franchise.be, 13-03-2019

 • Gratis informatie gesprek voor alle kandidaat franchisenemers

  Zodoende een nog kwalitatievere dienst te verlenen aan zowel de franchisegevers als de franchisenemers is Franchise.be recent gestart met het telefonisch informeren en interviewen van alle kandidaat franchisenemers.

  Franchise.be, 06-03-2019

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis