Carrefour - Video April
 • Economie, milieu en menselijkheid : de juiste mix!

  We dromen allemaal van een economische heropleving na COVID-19. De recente geschiedenis leert ons dat er na een crisis vaak een economische boom komt, gestimuleerd door consumptie en technische vooruitgang. Moeten we dan streven naar zo’n post-COVID-scenario? Ja en nee: een herstel, ja, daar dromen we van, maar niet echt een herstel zoals in de ‘Trente Glorieuses’. Voor ons is een economisch herstel vandaag de dag niet meer mogelijk zonder rekening te houden met het milieu en de mens. Tijd dus voor een ecolonomische ontwikkeling.

  GeoConsulting, 20-04-2021

 • De voordelen van een Online Franchise handboek

  Het handboek dient om het beleid en concept uit te stippelen, de spelregels voor alle stakeholders duidelijk weer te geven, een referentie kader te scheppen en ook als begeleidende tool voor het geven van de (starters) opleidingen. Dit is het moeilijkste waar een Franchise organisatie constant mee te maken krijgt.

  Nick Boury, 31-03-2021

 • Dankzij deze 9 tips van Joyn keren je klanten vaker terug

  Klanten behouden is 5 tot 7 keer goedkoper dan nieuwe klanten aantrekken. Dat is al lang geen nieuws meer. Dat terugkerende klanten meer uitgeven ook niet. En laat klanten die graag terugkeren naar hun favoriete lokale handelaar, nu net zijn wat wij van Joyn nastreven.

  Joyn, 23-03-2021

 • Machinebreukverzekeringen: “Hoe kan ik mijn machinepark verzekeren tegen onvoorziene schade?”

  Machines in een onderneming kunnen op verschillende manieren verzekerd zijn.  Er is het aansprakelijkheidsluik (schade aangericht door de machine). De aansprakelijkheid wordt verzekerd in de BA-uitbatingspolis van de onderneming. Indien er schade toegebracht wordt terwijl het voertuig zich op de openbare weg bevindt dan wordt dit verzekerd in de verplichte BA-Motorrijtuigen verzekering. Maar wat met de schade die de machine zelf oploopt?

  Finaco, 23-03-2021

 • Uw rebranding: 7 klassieke valkuilen en de best practices om ze te vermijden

  Het is niet ondenkbeeldig dat er ooit een moment komt dat ook uw merk aan een verandering toe is, dat de bestaande merkidentiteit niet meer vertaalt waarvoor uw merk staat, uw organisatie een fusie of overname doorgaat of dat een perceptieprobleem moet worden aangepakt met de grove middelen.

  Stef Verbeeck, Pavlov, 22-03-2021

 • 5 goede redenen om uw bedrijfspand te kopen

  Een handelspand aan de straatkant? Kantoorruimte? Een woning om te verbouwen? Een nieuw magazijn of atelier? Wat u ook kiest: een bedrijfspand verwerven via uw vennootschap is een belangrijke investering. Dat u die beslissing grondig voorbereidt, is niet meer dan normaal. Misschien nog meer dan voor uw gezinswoning!

  Beobank PRO, 15-03-2021

 • Coronavaccinatie: alles wat u als werkgever moet weten

  Een jaar na het uitbreken van het coronavirus begint de wereld aan de grootste vaccinatiestrijd uit de geschiedenis. Eindelijk, zullen velen denken, maar de vaccinatiecampagne brengt uiteraard veel vragen met zich mee. Kan u als werkgever uw werknemers verplichten zich te vaccineren? Mogen werknemers zich tijdens de werkuren laten vaccineren, met of zonder behoud van loon? En welke rol kan je als werkgever spelen bij de aanmoediging tot vaccinatie?

  Vandelanotte, 15-03-2021

 • Tot 80.000 euro steun voor opleidingen over telewerk

  De aanhoudende coronacrisis weegt niet alleen zwaar door op werkgevers, maar ook werknemers moeten inspanningen leveren om zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Het thuiswerken brengt veel onduidelijkheden met zich mee, en het is vaak niet eenvoudig om de overgang van een fysieke naar digitale werkwijze vlot te maken. Veel werknemers zouden baat hebben bij extra opleiding rond het concept telewerken.

  Vandelanotte, 10-03-2021

 • Beobank PRO : Welke vervaldagen voor uw voorafbetalingen in 2021?

  Welke impact heeft de huidige situatie, die voor veel zelfstandigen en bedrijven zo ongunstig is, op uw voorafbetalingen? Misschien is het voorafbetalen van uw belastingen nu zelfs even de minste van uw zorgen… De overheid zag vorig jaar de bui al hangen en besloot toen om de regels licht aan te passen. Ze wou op die manier de bedrijven een beetje meer ademruimte geven. Maar hoe zit het met uw voorafbetalingen in 2021?

  Beobank PRO, 02-03-2021

 • Telewerk: welke beroepskosten mag u aftrekken?

  Gebruikt u een thuiskantoor? Dan zit aan sommige uitgaven zowel een professioneel als privékantje. Bij dergelijke gemengde kosten mag u het beroepsgedeelte van uw belastingen aftrekken! Hoe bepaalt u dat? Ga eerst na hoeveel oppervlakte van uw woning u voor uw beroep inpalmt. 10, 20 of 30%? Volg enkele regels als u die verhouding bepaalt, die vooral belangrijk is voor uw “woonkosten”. Waarover gaat het?

  Beobank Pro, 18-02-2021

 • Bijkomende steunmaatregelen in het kader van de coronacrisis

  Op vrijdag 12 februari 2021 besliste het kernkabinet om een uitgebreid pakket aan steunmaatregelen te verlengen, en dit tot eind juni 2021. Daarnaast kondigde het kernkabinet een reeks bijkomende steunmaatregelen aan. Wij zetten deze voor u op een rijtje.

  Vandelanotte, 18-02-2021

 • Waarom uw webshop ook na de coronacrisis een blijver is

  E-commerce maakte de laatste maanden een enorme groei door, “dankzij” de pandemie. Wegens de lockdownmaatregelen pasten de consumenten hun koopgedrag snel aan. Anderzijds mochten de handelaars een tijd lang geen klanten meer over de vloer krijgen. Om niet helemaal te moeten sluiten, installeerden ze een webshop. Wat doen ze nu met hun online shop, nu de gezondheids- en economische crisis nog steeds hevig woedt?

  Beobank Pro, 16-02-2021

 • Digitalisering toepassen om de klantervaring te verbeteren: Een must In 2021

  In een snel veranderende wereld is een langetermijnvisie om onze projecten en onze samenleving ‘future-proof’ en duurzaam te maken essentieel. Zowel in de retail als in Real Estate is de digitalisering een ingrediënt dat niet mag ontbreken in deze visie en in jouw strategie. Aan de hand van inspirerende voorbeelden leggen we uit hoe de digitalisering nu eigenlijk alle sectoren beïnvloedt.

  GeoConsulting, 05-02-2021

 • Jaarverslag IDPBW: alles wat je moet weten

  Elke werkgever moet verplicht een jaarverslag opstellen van de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk (IDPBW). Hierin vult de werkgever alle informatie in over het preventiebeleid. Het jaarverslag dient ter beschikking gehouden te worden van de met het toezicht belaste ambtenaar. Met andere woorden, in geval van een (arbeids)inspectie. De uiterste datum hiervoor is 1 april 2021!

  Gecon, 05-02-2021

 • Steun voor bedrijven die digitaliseren en internationaliseren

  Het zijn uitdagende tijden voor ondernemers. Door de aanhoudende coronacrisis is er veel economische onzekerheid, en is het vaak moeilijk om te investeren. Zowel digitaliseren als het nastreven van internationale ambities worden er niet gemakkelijker op, al zijn deze vaak wel noodzakelijk om verdere groei blijvend te stimuleren.

  Vandelanotte, 02-02-2021

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis