heytens
 • Hoe budgetvriendelijk franchisenemers aantrekken?

  Het blijft een uitdaging voor franchisegevers in België om de juiste franchisenemers te vinden die matchen met de criteria van de Franchisegever, zelfs voor de merken met hoge naamsbekendheid. Franchise.be geeft hieronder een aantal mogelijkheden om op budget vriendelijke manier interesse op te wekken bij kandidaat franchisenemers.

  Franchise.be, 04-02-2020

 • Kleine dip als kersverse franchisenemer? Geen nood!

  Voor veel kersverse franchisenemers zal dit bekend voorkomen: je hebt je maandenlang in verschillende franchiseformules verdiept. Vestigingen bezocht, gesprekken gevoerd, documenten bekeken en uiteindelijk je keuze gemaakt. Na het tekenen van het contract ga je met een glimlach op huis aan, maar niet lang daarna voel je toch een kleine dip.

  Franchise.be, 24-01-2020

 • Bent u als franchisenemer goed beschermd?

  Wie beslist om zelf een franchisenetwerk uit te bouwen, investeert heel wat energie in de opstart en uitbouw van de onderneming. En dan worden de bijkomende risico’s wel eens over het hoofd gezien. De impact op de eigen financiën en op het gezin kan nochtans groot zijn. Maar waar moet ik als franchisenemer op letten? Met deze tips beschermt u zowel uw gezin, uw onderneming als uzelf.

  Vandelanotte, 20-01-2020

 • Zo val jij op als franchise onderneming

  Vind jij het lastig om op te vallen tussen alle concurrenten? Het inzetten van marketing is de makkelijkste en meest effectieve manier om op te vallen. Een goede website, social media of een opvallend visitekaartje. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die jij kunt gebruiken. Na het lezen van onderstaande tips kun je gelijk aan de slag!

  Franchise.be, 13-01-2020

 • Vijf tips om de productiviteit op de werkvloer te verhogen

  Elke organisatie heeft een belang bij het optimaliseren van de productiviteit op de werkvloer. Productieve en tevreden werknemers leveren ook beter werk op. Hoe realiseer je dit? We zetten de belangrijkste aspecten voor je op een rij.

  01-10-2019

 • Brexit : Hoe risico beperken als Franchisegevers

  De grote olifant in de porseleinen kast bij tal van Belgische (franchise) bedrijven is momenteel de Brexit. Niemand weet momenteel welke kant het kan uitgaan en welke de gevolgen hiervan kunnen zijn. Meester Philippe Devos, specialist in Internationaal handelsrecht geeft aan Franchise.be meer duidelijkheid hoe we de risico’s op vandaag kunnen beperken.

  Philippe Devos, 19-09-2019

 • Een goede Franchisegever pitch om uw franchise voor te stellen

  U moet uzelf voorstellen als franchisegever, uw franchise project voorstellen, de manier waarop uw toekomstige franchisenemers succes zullen hebben en hoe u zich zal onderscheiden van uw concurrenten.

  Jean Samper, 09-09-2019

 • Zorgvolmacht : een must voor elke ondernemer

  Heeft u er al eens bij stilgestaan wie uw vermogen zal beheren wanneer u hiertoe plots niet meer in staat bent? Wanneer u bijvoorbeeld in een comateuze toestand belandt of wanneer u aan dementie lijdt, kan uw vermogen geblokkeerd worden. U kunt in dit geval niet meer aan successieplanning doen en ook de werking van uw onderneming kan in gevaar komen. Om de tussenkomst van een vrederechter en een vreemde bewindvoerder te voorkomen, kan het opstellen van een zorgvolmacht een oplossing bieden.

  Vandelanotte, 21-08-2019

 • Hoe “The war on talent” winnen dankzij digital recruitment

  Nieuwe, gekwalificeerde werknemers vinden voor openstaande vacatures, is niet eenvoudig. De term ‘the war on talent’ is niet voor niets trending. Digital recruitment biedt bedrijven echter een vernieuwende manier om nieuw talent aan te werven. Digital recruitment is een brede term, dus in dit artikel lichten we een onderschatte, maar zeer efficiënte oplossing toe: recruitment via social media advertising. Hoe pak je het een en waar moet je op letten?

  Best4uGroup, 08-08-2019

 • Stel jezelf deze zes vragen alvorens jij een onderneming start!

  Een goed idee, maakt nog geen goede onderneming. Om jouw kansen op de huidige markt te onderzoeken is markt- en brancheonderzoek nodig, maar ook het opstellen van een concurrentieanalyse is geen overbodige luxe. Hoe? Franchise.be helpt jou vooruit door middel van de volgende zes vragen.

  Franchise.be, 25-06-2019

 • Ondernemen vanuit huis? Check deze tips!

  Een onderneming runnen vanuit huis is in sommige gevallen ook mogelijk zonder bedrijfspand. Een eigen zaak vanuit huis kan vooral bij diensten concepten, maar houd wel rekening met de volgende zaken... Franchise.be helpt vooruit!

  Franchise.be, 19-06-2019

 • Waarom falen Franchisegevers (en Franchisenemers)?

  Je hebt beslist om te ondernemen met een franchise merk na het afwegen tussen een franchise vs. uw eigen concept, goede keuze want dat vergt veel voordelen. Voordat je in een franchise investeert, moet je zorgen dat je je franchise uit de problemen kan houden.

  Franchise.be, 11-06-2019

 • Maak van jouw werknemers Social Media-ambassadeurs!

  Personen; ofwel echte mensen met een foto en persoonlijkheid volgen wij het liefst op Social Media. Als ondernemer sta jij dus als 0-1 achter en daarbovenop komt ook nog eens dat posts van bedrijfsprofielen minder worden gelezen en gedeeld in vergelijking met mensen die delen op LinkeIn,

  Franchise.be, 22-05-2019

 • Minister Ducarme : De hervorming van het wetboek Economisch recht voor betere bescherming van de Franchisenemers

  De hervorming van het Wetboek van Economisch Recht: een billijkere markt, de franchisenemers beter beschermd!

  Franchise.be, 14-05-2019

 • 6 tips om klanten te werven!

  Heb jij een fantastisch product of dienst op de markt gebracht? Top! Maar zonder klanten kom je niet ver. Dus waar vind jij als beginnende ondernemer nieuwe klanten? Franchise.be helpt vooruit door middel van zes tips...

  Franchise.be, 24-04-2019

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis