Registreren
 • Bakkerij Van Opstal - Van Boxel : Nieuwe franchise opportuniteit op Franchise.be

  Van Opstal-Van Boxel is een moderne, ambachtelijke bakkerij. Onze creaties zijn gemaakt volgens de traditionele recepturen van de familie van Opstal. Het is een uitgebreid assortiment artisanale producten: smaakvolle broden, heerlijke patisserie, drooggebak en rijkelijk belegde broodjes. We streven hiervoor naar de allerbeste kwaliteit.

  Franchise.be, 23-01-2020

 • Hoe Albert Heijn zijn marktaandeel opkrikt

  In Nederland wist marktleider Albert Heijn vorig jaar zijn marktaandeel stabiel te houden: een opsteker na een moeilijk 2018. Met een dominante positie op de thuismarkt hoeft de supermarktketen niet teveel op expansie of overnames te rekenen: groei zal moeten komen van innovatie. In België ligt dat anders.

  Retail Detail, 21-01-2020

 • Panos maakt inhaalbeweging in Brussel met flagshipstore

  De eerste Panos-flagshipstore in Brussel is op 16 januari geopend, in het winkelcomplex Crystal City op de Anspachlaan. Met dit nieuwe filiaal, middenin de recent heraangelegde voetgangerszone, wil Panos zijn inhaalbeweging in de hoofdstad meteen sterk inzetten.

  Franchise.be, 17-01-2020

 • Tom&Co Franchise in Doornik breidt uit

  De franchise winkel Tom&Co gelegen in het commercieel centrum Les Bastions te Boulevard du Marvis 18 te Doornik in Henegouwen breidt uit totgrote tevredenheid van zijn klanten. De totale oppervlakte van de winkle bedraagt nu 1.045m2.

  Franchise.be, 16-01-2020

 • Tiende Vanden Borre Kitchen opent haar deuren in Namen

  Vanden Borre Kitchen opent haar eerste winkel in de provincie Namen. Aan het roer van de nieuwe vestiging staat Lionel Klein, een gedreven manager met ervaring en een voorliefde voor binnenhuisinrichting.

  Franchise.be, 15-01-2020

 • Interview : Bewezen concept, garantie op succes?

  Ik wil mijn eigen baas worden! Wat is het gat in de markt? Wat zijn mijn opties? Hoe begin ik eraan? Voor het magazine knack geeft Nick Boury, Franchise expert, enkele inzichten over de keuze voor franchising bij ondernemerschap.

  Nick Boury, 18-11-2019

 • Vanden Borre Kitchen opent negende winkel in Waterloo

  Geen enkele Vanden Borre Kitchen is zo Vanden Borre ». Dat zou de slogan kunnen zijn van onze negende vestiging die op 4 november 2019 de deuren opende in Waterloo.

  Franchise.be, 14-11-2019

 • Mail Boxes Etc. Master Franchise : Nieuw op Franchise.be

  Mail Boxes Etc is een van de grootste netwerken van multi-service centra ter wereld en biedt logistieke, communicatie- en ondersteuningsdiensten aan bedrijven en particulieren zoals verpakking en verzending, micro-logistiek, grafisch ontwerp, marketing, domiciliëring, andere logistieke diensten.

  Franchise.be, 10-10-2019

 • Domino’s Pizza komt naar Deinze

  Domino’s Pizza opent eind dit jaar een filiaal in Deinze. De Amerikaanse pizzaketen begint binnenkort met de verbouwingswerken in Tolpoortstraat 115, aan het kruispunt de Knok. “Deinze is een grote stad met veel scholieren, hier mag een Domino’s Pizza niet ontbreken”, zegt Ringo Joannes, country manager België & Luxemburg in een interview met HLN.

  HLN, 08-10-2019

 • Bakkertje Bol winnaar Franchise Starter Award 2019

  Donderdag 3 oktober jl. werd tijdens Het Nationale Franchise Congres van Nederland de tweede Franchise Starter Award uitgereikt. Een award die in het leven is geroepen om veelbelovende startende ondernemingen een positieve stimulans te geven, en deugdelijke franchising te promoten. Winnaar Bakkertje Bol ging naar huis met een prijzenpakket verwachten ter waarde van €10.000.

  De nationale Franchise gids, 04-10-2019

 • Troc.com : Franchise in de kijker

  Bij Troc.com bepaalt een expert samen met jou wat jouw goederen waard zijn. Daarna kan je jouw goederen zowel cash laten inkopen, waarbij je er meteen contant geld voor krijgt, of je kan ze in depot laten nemen.

  Franchise.be, 03-10-2019

 • REDDY Keukens gaat verder op West-Vlaamse elan

  Enkele maanden geleden opende de derde Belgische REDDY-vestiging, meteen de eerste in West-Vlaanderen, maar nu komt meer heuglijk nieuws uit deze regio: eind oktober opent REDDY Waregem de deuren!

  Franchise.be, 03-10-2019

 • Vraag naar vegetarische producten blijft maar stijgen

  De vraag naar vegetarische producten is nog nooit zo hoog geweest. Naar aanleiding van de Wereld Vegetarisme Dag op dinsdag 1 oktober geeft Delhaize een stand van zaken rond haar vegetarisch assortiment.

  Franchise.be, 30-09-2019

 • Zo communiceren franchisebedrijven een eenduidige merkboodschap

  Door globalisering en digitalisering is er voor bedrijven uit alle branches steeds meer concurrentie op internationaal vlak. Om toch een sterke positie in de markt te veroveren, moet men zich aan de ene kant onderscheiden van andere concurrenten en aan de andere kant herkenningswaarde voor het eigen merk creëren. Dit beide wordt bereikt met een eenduidige 'corporate identity' (= CI), wat vooral voor franchisebedrijven belangrijk is.

  27-09-2019

 • Délifrance : Franchise in de kijker

  Sinds de opening van zijn eerste « boulangerie café Français » in 1984 te Amsterdam, heeft Délifrance een netwerk ontwikkeld van meer dan 500 boetieks, vooral gelegen in Europa, Azië, en het Midden Oosten. Délifrance beschikt over sterke waarden die aan de basis liggen van zijn succes.

  Franchise.be, 26-09-2019

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis