We Invest - September

Gratis informatie gesprek voor alle kandidaat franchisenemers

Zodoende een nog kwalitatievere dienst te verlenen aan zowel de franchisegevers als de franchisenemers is Franchise.be recent gestart met het telefonisch informeren en interviewen van alle kandidaat franchisenemers.

Heel wat starters en kandidaat ondernemers in Belgiƫ hebben nog te weinig kennis over franchising, dat merken we dagelijks aan de gesprekken die we voeren met kandidaat franchisenemers. De meest succesvolle expansie techniek van de 21ste eeuw is nog iets minder ingeburgerd dan in onze buurlanden Nederland, Frankrijk in Duitsland. In deze landen wordt Franchising reeds in de lessen economie op school onderricht als een belangrijke optie wanneer men eraan denkt om zelfstandig te gaan ondernemen.

Franchise.be informeert en interviewt alle kandidaat franchisenemers

Om de kwaliteit van de Franchise match tussen de nemer en de gever verder te verhogen krijgt iedere kandidaat franchisenemer die zich heeft aangemeld via www.franchise.be een gratis intake gesprek. Tijdens dat gesprek worden zijn vragen over franchising en de desbetreffende Franchise formule beantwoordt. Tegelijkertijd worden de cruciale gegevens verzamelt die leiden tot een goede profilering van de kandidaten en zo de aandacht trekken van de franchisegevers.

Wij hebben ervoor gekozen om voor onze klanten (master) franchisegevers die kwalitatieve franchisenemers willen rekruteren reeds een eerste telefonische screening uit te voeren en hen op deze manier te ontzorgen. Alhoewel enkel kandidaten gematcht worden die overeen komen met de criteria van de franchisegevers, dit via ons uniek online matching algoritme, bellen wij iedere kandidaat op om uitleg te geven en zijn gegevens verder in te vullen, zegt Nick Boury, managing director van Franchise.be. We hebben in het verleden gezien dat klassieke advertising websites veel te weinig kwalitatieve kandidaten opleveren en laat het nu net dat zijn waar onze klanten naar zoeken besluit Nick Boury.


Reageren


Reacties

  • Tanyu Yuruk

    Beste, Graag wil ik via een intake gesprek meer informatie ivm de verschillende franchise formules die momenteel worden aangeboden. Alvast bedankt. Mvg, Tanyu

  • Kovac Danny

    Geachte, Ik heb interesse voor een intake gesprek. Ik ben best bereikbaar na 18u Alvast bedankt, Groeten, Danny

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis