Download Gratis uw Franchise startersgids

Primeur: Spar heeft winkel met "drijf-in"

In het Nederlandse Drimmelen is 's werelds eerste Spar-supermarkt met een eigen aanlegsteiger geopend. Die wordt de "drijf-in" genoemd, aldus Renate Ilmer, directeur van Jachthaven Biesbosch, waar de supermarkt gevestigd is.

Plaats voor 10 boten

Voor de supermarkt ligt een steiger waar klanten hun boot kunnen aanmeren. Die mag daar maximaal een uur blijven liggen, ruim de tijd om boodschappen te doen. In totaal is er plaats voor acht tot tien boten. En op de steiger staat een rek met winkelwagentjes, waar de klanten gebruik van kunnen maken, bericht het lokale BN DeStem.

De drijf-in is een initiatief van de jachthaven zelf: "Het was het ontbrekende puzzelstukje voor de haven. Je merkt dat iedereen blij verrast is over de mogelijkheid om nu ook in de haven inkopen te doen. We hebben al veel passanten gehoord die de volgende keer minder meenemen nu ze weten dat ze onderweg kunnen inkopen", zegt Ilmer.

De Spar is geopend sinds 17 mei, de steiger zelf is gloednieuw. Volgens Ilmer is het de eerste supermarkt ter wereld met een eigen aanlegsteiger. Het filiaal maakt deel uit van de Spar Enjoy-formule, waartoe ook de vakantiewinkels van de winkelketen behoren.

Wilt u uw eigen supermarkt starten met de ondersteuning van Spar Franchise in België?


Reageren


Reacties

  • Mazhar HUssain

    Ik wil graag Meer informatie hebben voor de start van een Spar supermarkt.

  • nasersarwar

    meer informatie

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis