“Mijn enthousiasme en leergierigheid bleven niet onopgemerkt voor mijn toenmalige leidinggevende. Hij wilde me alle kansen geven om verder te groeien en stelde me aan als vestigingsmanager. Binnen die functie bleef ik nog steeds verkopen, maar met ruimte om ook de werking van het bedrijf onder de loep te nemen en alles in het werk te stellen om de processen vlekkeloos te laten verlopen”.

VAN VESTIGINGSMANAGER TOT EIGENAAR

“Mijn rol als vestigingsmanager gaf me de mogelijkheid om het reilen en zeilen van het bedrijf grondig te leren kennen, een eigen netwerk uit te bouwen en zelf mensen aan te werven die perfect afgestemd zijn op elkaar, zodat we een hecht en complementair team vormen.” Na jaren in deze verantwoordelijke positie was de vestiging overnemen een logische volgende stap voor Jules. “Dankzij de ervaring en kennis die ik opbouwde de afgelopen tijd voelt dit niet als een sprong in het diepe. Ik weet wat me te wachten staat, ik weet waarover ik spreek. Dat geeft me het nodige zelfvertrouwen.”

LEESTIP >>> Belisol : “Je moet een ondernemer wel ondernemer laten zijn”

TEVREDEN MEDEWERKERS ZORGEN VOOR TEVREDEN KLANTEN

Jules toekomstplannen voor Belisol Tilburg zijn er geen van grootse veranderingen, maar eerder van vasthouden aan wat werkt. Omdat hij zelf jaren deel uitmaakte van de groep medewerkers, weet Jules als geen ander dat de sfeer en de werkomstandigheden bij Belisol Tilburg goed zitten én dat dat zijn effect op de klanttevredenheid heeft. “We zijn een gezellige groep mensen die elkaar perfect aanvullen en waarin ieder van ons de nodige vrijheid krijgt om zijn kwaliteiten te ontwikkelen en te benutten. En dat werkt. Ik ben ervan overtuigd dat je als organisatie de tevredenheid die binnenin heerst, naar buiten uitstraalt. Een goede medewerkerstevredenheid is onmisbaar voor een goede klanttevredenheid.”

DE TOEKOMST IS BLAUW

“Verder koester ik de gezonde ambitie om Belisol Tilburg verder te laten groeien. We willen Tilburg meer en meer blauw kleuren: nog meer klanten overtuigen van de Belisol-kwaliteit en hen laten proeven van onze liefde voor het vak.”
Nieuws
Johannes Hendriks: Van consultant tot succesvolle franchisenemer bij Ixina Lees meer
Maak kennis met de unieke kans die Het Auto Agentschap te bieden heeft Lees meer
Van Hunter tot Farmer, de World Options franchise Lees meer
Iron Bodyfit: uw bestemming voor doeltreffende training Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?