Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Belisol Franchise

Belisol

Informatie Belisol Franchise

Het merk Belisol

Eugène Alen en Guy Lambin openden een eerste Belisol-showroom op 5 augustus 1977 in Brussel. Niet lang daarna kwam er ook in Hasselt een toonzaal, en nog wat later in Antwerpen.

Al vlug won onze expertise aan populariteit en Belisol kwam rond 1993 in een stroomversnelling terecht. Alsmaar meer ambitieuze medewerkers wilden deze groei ondersteunen, ook in het buitenland.

Vandaag zijn er in België, Nederland en Frankrijk al meer dan tachtig showrooms. Belisol heeft reeds het vertrouwen gewonnen van duizenden klanten. Dagelijks plaatst Belisol ramen en deuren bij maar liefst 150 gezinnen. Nog steeds met evenveel passie voor het vak, kwaliteit en de klant.

Belisol is dé naam als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Belisol levert exclusieve modellen die afgestemd zijn op de wensen van de klanten en die voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit, functionaliteit, esthetiek, helderheid, ventilatie, veiligheid en geluidswering. En dat met een concurrerend prijskaartje. Omdat in de ogen van Belisol ook de regels van de kunst onontbeerlijk zijn voor perfecte ramen en deuren, zorgt Belisol altijd zelf voor de plaatsing volgens vooropgestelde normen die garant staan voor een feilloze kwaliteit.

Franchise-systeem

De franchisenemer is het gezicht van de franchiseonderneming en werkt zeer actief mee aan het optimaliseren van het marktaandeel van Belisol. Natuurlijk doet hij/zij dit met behulp van het bewezen Belisol-concept. De franchisenemer is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de Belisol franchisevestiging in een exclusieve regio. Hij/zij maakt hierbij gebruik van de uitgangspunten van de franchiseformule. De internationale bekendheid van Belisol, in combinatie met uw lokale inspanningen, resulteren in een optimaal georganiseerde, rendabele activiteit.

Wie zoeken we?

Onze ideale partner heeft een goede opleiding genoten (minimaal hogeschoolniveau) en is in staat om op termijn leiding te geven aan een team van 10 medewerkers. U heeft bovendien meer dan 5 jaar ervaring als leidinggevende in een organisatie, een sterk ontwikkeld commercieel gevoel en de ambitie om winsten te realiseren.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Belisol is dé naam als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1977

Franchiseinformatie

Contractduur

Onbepaalde duur

Training

Intensieve training op de hoofdzetel waarna begeleiding in de praktijk

Gemiddeld aantal FTE

10

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Gemiddelde omzet per vestiging

€2.500.000

Instapkosten

Geen

Benodigd eigen vermogen

€100.000

Vestigingen

Aantal buitenlandse vestigingen

43

Aantal franchise vestigingen

85

Benodigd aantal m2

250

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Belisol Franchise


Nieuws over Belisol
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis