Quetzal

heytens verwelkomt Bart Timmerman als Country Retail Manager

heytens verwelkomt Bart Timmerman als COUNTRY RETAIL MANAGER om het #Franchise netwerk in België te begeleiden en te ontwikkelen.

Bart heeft meer dan 20 jaar lang de functie vervuld van Commercieel Directeur van een onderneming die gespecialiseerd is in raamdecoratie. Zijn ervaring in de retail en zijn kennis van de markt hoeven niet meer aangetoond te worden.

De komst van Bart bevestigt de absolute vastberadenheid van heytens om aan zijn franchisenemers een permanente ondersteuning te bieden om hun onderneming te laten slagen.

Vanuit dat oogpunt bestaat zijn rol eruit om onze (toekomstige) franchisenemers te begeleiden in het slagen van hun project.

In overeenstemming met de ambitie van heytens om zijn netwerk van franchisenemers in België te ontwikkelen, is Bart ook verantwoordelijk voor het aanwerven van nieuwe ondernemers en hen ondersteunen in het starten en ontwikkelen van hun onderneming. 

Bart is begin februari in functie getreden na een periode van ontdekking van de onderneming en intensief vertrouwd raken met de winkel.

LEESTIP >>> heytens in Elsene : Opening van een nieuwe franchise winkel in het stadscentrum


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis