Joyn - 18/01/21-18/04/21

heytens in Elsene : Opening van een nieuwe franchise winkel in het stadscentrum

Op donderdag 04 februari 2021, heeft de franchisenemer Pierre Mertens, samen met het hele heytens netwerk, het genoegen gehad om de eerste heytens-winkel in het centrum te openen. Deze is gelegen in Elsene, in het hart van de Brusselse hoofdstad.

Zeer verschillend van onze grote winkels aan de stadsrand, sluit dit nieuwe model van heytens van 70 m2 aan op de strategische positionering van het merk.

Het zal altijd mogelijk blijven om een een selectie van producten in de winkel te bewonderen, maar de cocreatie van uw stores en uw gordijnen vormt vanaf nu de kern van onze activiteiten.

heytens wil, aan de zijde van uw adviseur, aan ieder van zijn klanten een exclusief moment op afspraak in de winkel of bij hen thuis bieden.

heytens, dat betekent namelijk ook een persoonlijke begeleiding bij u thuis: decoratieadvies, opnemen van maten, plaatsingsservice, Heytens zorgt voor alles!

Om u in dit nieuwe decor te ontvangen en om u te helpen om de decoratie te ontwerpen die u wenst, ontvangen Pierre en zijn team u in deze nieuwe winkel, op het adres Waterloosesteenweg 480, 1050 Elsene.

LEESTIP >>> Het heytens franchisenetwerk : onze visie voor morgen

Pierre, nu 4 jaar franchisenemer bij heytens, maar al 20 jaar actief in raamdecoratie, is tegenwoordig de gelukkige eigenaar van de 2 heytens winkels in Drogenbos en Elsene.

heytens is op zoek naar franchisenemers in Antwerpen, Halle, Mechelen, Aartselaar, Woluwe, Wemmel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis