Registreren

Zo val jij op als franchise onderneming

Vind jij het lastig om op te vallen tussen alle concurrenten? Het inzetten van marketing is de makkelijkste en meest effectieve manier om op te vallen. Een goede website, social media of een opvallend visitekaartje. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die jij kunt gebruiken. Na het lezen van onderstaande tips kun je gelijk aan de slag!

Wees onderscheidend

Waarom kiest iemand voor jouw onderneming in plaats van voor een concurrent? Waarin ben jij onderscheidend? Dit zijn misschien wel de belangrijkste vragen om marketing succesvol in te kunnen zetten. Misschien is jouw onderneming onderscheidend in service, verkoop jij een uniek product of zit er een mooi verhaal achter jouw dienst of product. Denk hier goed over na. Deze antwoorden kun jij immers gaan gebruiken in alle vormen van marketing.

Verplaats je in jouw doelgroep

Nu je weet waarin jouw onderneming onderscheidend is kun je na gaan denken over de volgende stap. Probeer je te verplaatsen in jouw doelgroep. Deze doelgroep wil jij natuurlijk zo goed mogelijk bereiken. Probeer ze aan te spreken door te kiezen voor een stijl. Wil je een zakelijke uitstraling, een toegankelijke stijl of wil je bijvoorbeeld vooral iets origineels uitstralen? Denk hierbij niet alleen aan wat jij zelf mooi vindt, maar vooral wat jouw doelgroep aan zal spreken. Deze stijl kun je vervolgens overal gaan gebruiken. Op jouw website, social media kanalen, visitekaartjes, nieuwsbrieven, e-mails naar zakelijke contacten etc.

Val op met originele visitekaartjes


Welke vorm van marketing ga jij gebruiken? Uiteraard kun je kiezen voor verschillende vormen van marketing. Visitekaartjes maken is een eenvoudige en effectieve manier van marketing. Of je nou een zakelijke afspraak hebt, een netwerkborrel, een beurs of een oude kennis tegenkomt, er zijn genoeg momenten om jouw mooie business kaartjes uit te delen. Daarnaast is het een perfecte manier om te laten zien waarin jouw onderneming onderscheidend is. Je kunt eenvoudig visitekaartjes laten drukken die passen bij de stijl van jouw onderneming. Je kunt hierbij kiezen voor een eigen ontwerp, de visitekaartjes zelf online ontwerpen of kiezen uit een aantal ontwerpen. Voor iedere stijl zijn er genoeg mogelijkheden. Opvallen met jouw onderneming was nog nooit zo makkelijk!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis