Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Vanden Borre Kitchen : « De allereerste virtuele keukenbeurs, een leuk initiatief voor herhaling vatbaar ! »

Woensdag, 21 oktober, organiseerde Franchise.be de eerste virtuele keukenbeurs, met maar liefst zeven deelnemende nationale enseignes. Uiteraard was Vanden Borre Kitchen ook van de partij. Tot mijn groot genoegen was het een erg drukke dag omwille van het groot aantal geïnteresseerde kandidaat ondernemers.

Tijdens mijn gesprekken met de kandidaat ondernemers bleek al erg snel dat mensen, omwille van coronatijden, zich afvragen wat de gevolgen zullen zijn voor hun toekomst. Er zijn immers wel wat zekerheden weggevallen, waardoor mensen zich zorgen maken over hun werkzekerheid. Het is dan ook verheugend vast te kunnen stellen dat de ondernemende Belg niet bij de pakken blijft zitten. En gelukkig maar. Als iedereen achterover leunt, dan hebben we morgen geen economie meer. Ondernemen is risico nemen. En meer dan ooit zijn er durvers nodig.

Om de grote stap richting zelfstandig ondernemerschap te zetten zijn veel kandidaat ondernemers zich bewust van de immense voordelen die franchising te bieden heeft. Onder de vleugels van een sterk merk met een bewezen succesformule is de kans om te slagen immers zoveel groter. En dat was dus duidelijk ook de reden waarom kandidaat ondernemers zich massaal hebben ingeschreven voor deze virtuele ontmoeting.

LEESTIP >>> Een 12e franchise winkel van Vanden Borre Kitchen heeft zijn deuren geopend in Gosselies

Tot op heden heeft de coronacrisis geen negatief impact op de omzetdynamiek van Vanden Borre Kitchen. Wel integendeel ! Onze franchisenemers zetten alle zeilen bij om het stijgend volume aan bestellingen keurig te verwerken.  Deze gezonde zakelijke trend bevestigt de kracht van het businessmodel van Vanden Borre Kitchen, dat gebaseerd is op synergie tussen de expertise van de franchisegever én het ondernemerschap van onze gefranchiseerde ondernemers.

Nogmaals dank aan Franchise.be voor dit geweldig initiatief en we kijken al uit naar een eerst volgende editie !

Wenst u om de vrijheid van onafhankelijkheid te ervaren door franchisenemer te worden ?

Neem dan snel contact op voor een verkennend gesprek:

wdesmedt@fbd-group.com – 0472/61.15.71


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis