Cavavin - April

Een 12e franchise winkel van Vanden Borre Kitchen heeft zijn deuren geopend in Gosselies

Begin juli opende een 11e franchise winkel van Vanden Borre Kitchen zijn deuren in Boncelles, twee weken later, op woensdag 15 juli, opende de groep een 12e winkel in het winkelcentrum Parenthèse in Gosselies.

Doordachte prijzen en gegarandeerde kwaliteit

Vanden Borre Kitchen biedt een service van topkwaliteit aan zijn klanten door de nadruk te leggen op zijn waarden, zijn laagste all-in prijs te garanderen, een service op maat en gepersonaliseerde keukens aan te bieden.

Nieuwe winkel, nieuw management

Met zijn uitgebreide ervaring in de keukenwereld zal Xavier Hooijschuur de nieuwe winkel beheren samen met zijn ervaren verkoopteam. Michel, Benoit en Recep zullen de klanten verwelkomen en adviseren in een showroom waar 10 expokeukens tentoongesteld staan. Klanten zullen hier de mogelijkheid hebben om zich te inspireren voor hun toekomstige projecten.

Vanden Borre Kitchen bestaat al vier jaar en is ontstaan uit een samenwerking van twee groepen, enerzijds FDB (Franchise Business Division) Europees leider in de distributie van uitgeruste keukens en anderzijds, Vanden Borre, leider op vlak van elektrotoestellen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis