Next Learning Valley - Banner Juli/Augustus/September

Vandelanotte slaat handen in elkaar met Fiduciaire Omez

Vandelanotte heeft eind april een samenwerkingsakkoord afgesloten met Fiduciaire Omez in Roeselare. Net zoals Vandelanotte, is Fiduciaire Omez een familiale onderneming waar de derde generatie aan het roer staat. Dankzij de samenwerking bouwt Vandelanotte verder aan het groeiverhaal in eigen provincie, dit keer in het midden van West-Vlaanderen.

Samen met vader Kurt Lemmens, dochter Inne, schoonzoon Pieter-Jan Verbrugghe en hun tien medewerkers kan Fiduciaire Omez voortaan een nóg betere service aanbieden aan hun klanten. “Dankzij deze samenwerking kunnen zij niet alleen een beroep doen op ons ruim dienstenaanbod, maar zullen zij op korte termijn ook toegang krijgen tot het myVandelanotte platform”, stelt Nikolas Vandelanotte, CEO bij Vandelanotte. En niet alleen de klanten zijn gebaat bij de samenwerking met het Roeselaarse kantoor.  “Een vestiging in Roeselare is ongetwijfeld een extra troef op de krappe arbeidsmarkt in West-Vlaanderen”, aldus Nikolas.

Ook langs de zijde van Fiduciaire Omez zijn ze erg blij met de samenwerking: “Het stelt ons in staat om de sterke technologische en juridische veranderingen in onze sector te trotseren en om onze dienstverlening verder uit te bouwen”, vertellen de zaakvoerders.

Vandelanotte telt ondertussen meer dan 450 medewerkers die dagelijks ongeveer 8000 klanten adviseren bij boekhoudkundige, fiscale, economische, juridische en sociale vraagstukken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis