Dienstverleners

Vandelanotte

Vandelanotte

Vandelanotte werd in 1948 opgericht en groeide uit tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België met meer dan 350 specialisten op 8 locaties. Sinds kort vind je hen ook in Rijsel en Luxemburg stad. Als ondernemer kan je er niet alleen terecht met boekhoudkundige vragen, maar ook met fiscale, economische, juridische en sociale kwesties. De specialisten van Vandelanotte begeleiden je zowel tijdens de opstart, groei als overdracht van jouw familiebedrijf, eenmanszaak of organisatie.

Dankzij een sterk persoonlijk contact kennen onze adviseurs jouw onderneming bovendien door en door. Elke ondernemer heeft bij ons namelijk een eigen aanspreekpunt. Zo garanderen we dat je steeds een snel én correct antwoord op je vraag krijgt. Bovendien volgen onze specialisten de laatste trends en veranderingen op de voet en denken ze graag proactief mee. Zo wordt jouw zaak nóg efficiënter.

Informatie

Onze diensten in de franchisewereld


Wie actief is in franchising kan bij ons terecht vanaf de voorzichtige opstart van een nieuwe merknaam tot de verdere uitbouw van een ervaren formule. Onze multidisciplinaire aanpak maakt het dan ook mogelijk om franchisenemers in elke fase actief bij te staan en zo onnodige zorgen te vermijden. Onze ervaren specialisten in franchising helpen je bij belangrijke juridische en fiscale keuzes en ondersteunen je met een kwalitatieve rapportering op maat. Zo heb je altijd een duidelijk zicht op de stand van zaken.


Contactpersoon franchisenemers:


Quintijn Coppens  quintijn.coppens@vdl.be    


Maar ook als franchisegever kan je rekenen op een kwalitatieve rapportering volgens het vereiste kader en kan je terugvallen op onze knowhow van het Belgische én internationale fiscale, juridische en sociale landschap. Ook de ledenbegeleiding is in dit snel veranderende ondernemerslandschap een belangrijk onderdeel van jouw strategie. Daarbij bewaken wij steeds het belang van beide partijen.


Contactpersoon franchisegevers:


Jan Van Gils jan.vangils@vdl.be


...

Vandelanotte More than accountants

Vestigingen: Aalst – Antwerpen – Brugge – Brussel/Bruxelles – Gent – Kortrijk – Tournai - Zele

Contactpersoon

Chantal Cool

Telefoonnummer

+32 56 43 80 60

E-mailadres

contact@vdl.be

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis