Download Gratis uw Franchise startersgids

PITAYA zet zijn succesverhaal voort en opent een nieuw franchise restaurant in Namen

De gezondheidscrisis heeft de ambities van PITAYA, dat in minder dan een jaar tijd zijn derde Belgische vestiging opent, niet afgeremd. Met de bedoeling om in de komende 7 jaar 30 restaurants te openen in België, is PITAYA voortdurend op zoek naar nieuwe franchisenemers.

PITAYA zet zijn succesverhaal voort

PITAYA, de restaurantketen gespecialiseerd in de Thaise keuken, opent op woensdag 12 mei 2021 haar derde restaurant in België, in Namen. In september 2020 opende de keten zijn eerste restaurant in Brussel, alvorens in december vorig jaar naar Luik te verhuizen.

Aan het roer van het nieuwe restaurant in Namen staat Lucas Magrone, de franchisenemer die ook het PITAYA-restaurant in Belle-Ile (Luik) uitbaat. Dankzij een succesvol model dat afhaalmaaltijden en leveringen combineert, is het restaurant in Luik een echt succes geworden en alles wijst erop dat het nieuwe adres in Namen even populair zal zijn. Lucas is niet van plan het hierbij te laten en wil tegen 2022 nog twee andere restaurants openen.

LEESTIP >>> Pitaya wil 30 restaurants in België openen op 7 jaar

Word jij onze volgende franchisenemer?

PITAYA is momenteel op zoek naar ondernemers en investeerders met een passie voor Thais eten. Financieel aantrekkelijk, maakt het openen van een franchise een snelle return on investment mogelijk (tussen 3 en 4 jaar) en de creatie van een dynamisch en ondernemend project.

Het is ook een manier om eigen baas te worden, terwijl u kunt profiteren van de steun van professionals in de sector en een netwerk met meer dan 10 jaar expertise. Dankzij hun succes bezitten de franchisenemers van het PITAYA-netwerk gemiddeld 3 tot 4 restaurants en sommigen zelfs 10.

Dus, klaar om het avontuur aan te gaan?

PITAYA is op zoek naar franchisenemers in Vlaanderen (Gent, Antwerpen, Brugge, Oostende, Roeselare, Doornik, Kortrijk, Leuven, Hasselt, Turnhout, ...), Brussel (Noordwijk, Anderlecht, Vorst, Ukkel, Etterbeek, Elsene, Woluwe, ...), en Wallonië (Charleroi, Bergen, Luik, Louvain-la-Neuve, Nijvel, Waterloo, Waver, Rixensart, ...).

Om te solliciteren of om meer informatie te verkrijgen, gelieve het formulier op onze website https://pitaya.be/en/franchise/ in te vullen of ons een e-mail te sturen naar franchise@pitaya.be

Tot ziens!

Het PITAYA-team

https://pitaya.be/

https://www.facebook.com/Pitaya.be/

https://www.instagram.com/pitaya.be/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis