Neem Gratis deel aan de virtuele "Home & Garden" Franchise beurs op 24 maart

Ontdek het Carrefour Express en Carrefour Market concept op de kennismakingsdagen

Vanwege de groei binnen Carrefour België organiseren we in de loop van de komende weken kennismakingsdagen. Hebt u steeds willen weten wat het partnership van Market en Express inhoudt? Wilt u meer uitleg over het traject, mogelijkheden en verwachtingen?

Carrefour is een belangrijke speler in de detailhandel in heel België, waar we met onze franchiseformules (Carrefour Express en Carrefour Market) verschillende antwoorden bieden om aan de verwachtingen van alle klanten te voldoen.

Carrefour is de eerste en enige distributeur die de klant op elk moment van zijn levensweg begeleidt. Dit geldt ook voor onze franchise-partners in hun project en onderneming.

We nodigen u deze keer uit naar onze kennismakingsdagen op volgende data en locaties om kennis te maken met ons bewezen concept.

  • 26-27 September in Carrefour Market Mol van 10 tot 19hr; Statiestraat 53A, 2400 Mol
  • 03-04 Oktober in Carrefour Hyper Brugge B-Park van 10 tot 19hr; Blankenbergse Steenweg 420/002, 8000 Brugge

Het profiel van hun franchisenemers en de voorwaarden om franchisenemer te worden kan u vinden via https://www.franchise.be/franchisegevers/profiel/carrefour-express-39322  of https://www.franchise.be/franchisegevers/profiel/carrefour-market-66835  en neem rechtstreeks contact met hen op!


Reageren


Reacties

  • Jan Claessens

    graag wat meer info aub

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis