“Ik kwam in contact met O'tacos via het internet, ik denk via Franchise.be”, legt Arman uit. “Ik zag de opening van een van hun restaurants en raakte geïnteresseerd in het concept. Vooral de groeiende populariteit van het merk viel me op, die was enorm - zoiets had ik in België nog nooit gezien. Dat bracht me ertoe om de algemeen directeur van het merk te ontmoeten en sindsdien werken we samen met O'tacos.”

Het concept van O'tacos is taco's à la française. Ontworpen en gemaakt tot in de perfectie door O'tacos, onderscheidt dit product zich van de concurrentie dankzij de keuze en expertise van het merk. Klanten kunnen elk type vlees combineren met een oneindige keuze aan sauzen. Bovendien biedt O'tacos ook een kaassaus van topkwaliteit.

Training en voortdurende ondersteuning

Voordat ze opengaan, volgen de franchisenemers en hun teams een reeks trainingscursussen. “We hebben trainingen en een reeks evaluaties van het personeel ondergaan om alle knowhow van het moederbedrijf O'tacos te verwerven voordat we ons eerste filiaal openden”, legt Arman uit.

De twee broers blijven zich ontwikkelen. Dankzij de voortdurende steun van het merk en de voortdurende inspanningen van de franchisenemers hebben ze onlangs een nieuw restaurant geopend. “Voor de opening hebben we twee vergaderingen per week met de managers van het bedrijf om ervoor te zorgen dat het project en de werkzaamheden soepel verlopen. Daarnaast is het marketingteam op de openingsdag ter plaatse. Tot slot zijn er de eerste weken personeelstrainers aanwezig om het nieuwe personeel te ondersteunen en op te leiden en om ze de O'taco's en hygiëneprocedures te laten zien.”

Wat zou u tegen iemand zeggen die aarzelt om franchisenemer van O'tacos te worden?

“Deze vraag is me al eerder gesteld en ik heb altijd een eerlijk antwoord gegeven,” legt Arman uit. “Ik vertel ze dat het in mijn persoonlijk geval een groot succes is geweest. Ik heb ze geadviseerd om de juiste locatie te kiezen, want met de juiste locatie staat O'tacos achter je om van je opening en je project een succes te maken. Bovendien hebben we een echte vriendschap met de andere franchisenemers en een wederzijdse steun die ons naar succes duwt.”

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?