Hoofdbranche |
HoReCa |
Activiteit |
Inventor and market leader of the French Tacos, a fusion food concept: a Mexican classic completely revisited with a French touch. |
Type franchise |
Franchise |
Franchise sinds |
2013 |
Contractduur |
Multi site franchisee with a 10 years contract renewable with the payment of a new fee. |
Training |
Theoretical and practical training (3 weeks) |
Locatie omschrijving |
B- and A-type locations in city centers, shopping malls and suburbs (in line / freestanding / foodcourt) |
Totale investering |
Minimum €250.000 |
Gemiddelde omzet per vestiging |
€1.000.000 |
Instapkosten |
€30.000 |
Benodigd eigen vermogen |
€80.000 |
Royalties en andere bijdragen |
5% royalties and 2% ad-fund |
Aantal eigen vestigingen |
2 |
Aantal buitenlandse vestigingen |
300 |
Aantal franchise vestigingen |
60 |
Benodigd aantal m2 |
Minimum of 100m2 / Ideally 150m2 |
Arman Galstian en zijn broer hebben meerdere jaren ervaring op het gebied van franchise. Bijna 3 jaar geleden begonnen ze aan hun avontuur met O'ta...
O'tacos®, opgericht in Frankrijk in 2007, is vandaag een belangrijke speler in zijn sector, waar het meer dan 280 restaurants heeft. Op basis van e...
O'Tacos blijft zijn netwerk uitbreiden met de opening van zeven nieuwe restaurants in augustus en september in Frankrijk en België en vier Kitchens...
Het O’tacos-netwerk, dat in 2007 in Frankrijk werd opgericht, heeft nu meer dan 250 restaurants en blijft zijn netwerk versterken met nieuwe openin...