DAUMUS

Nieuw Burger King franchise restaurant in Westelpark

Op 2 februari opent Burger King een gloednieuw restaurant in het winkelcentrum Westelpark. Dat is goed nieuws voor de hamburgerliefhebbers uit de regio, want de iconische Whopper komt zo dichterbij. Met Westerlo opent Burger King zijn tweede franchise restaurant in de Kempense regio, het snelwegrestaurant in Minderhout ging open in 2018.

Het nieuwe restaurant is het tweede in België dat in het Royal-decor wordt vormgegeven. De mix van retro en moderne elementen ademt een op en top warme sfeer uit. Eén ding is zeker, de nieuwe Burger King is klaar om alle fans met open armen te ontvangen van zodra dat opnieuw kan. De beroemde Whopper, de Master Burgers en de rest van het heerlijke menu, zijn nu al verkrijgbaar via drive-in en take-away.

Een warm welkom onder de watertoren

De Whopper is een welkome nieuwe buur in het Westelpark. Inwoners van Westerlo en omstreken reden voorheen een heel eind naar Minderhout om van de heerlijke flame-grilled burgers te genieten. Met het nieuwe restaurant komt de iconische Whopper vlakbij.

“Het nieuwe restaurant in Westerlo heeft een ideale locatie om hamburgerliefhebbers uit heel de regio te bedienen: dicht bij enkele grote verkeersassen zoals de E313 en de N19 tussen Westerlo en Geel. Bovendien kunnen shoppers die het mooie Westelpark aandoen, tussen het winkelen door ook genieten van ons uitgebreide menu van zodra de Dine In opnieuw open kan,” zegt Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium.

Na Brussel Westland in december is het bovendien het tweede restaurant in België dat opgetrokken wordt in het nieuwe Royal-decor. Het is helemaal Old School meets New School met de combinatie van nieuwe, moderne lichtelementen; zachte, natuurlijke kleuren en strak meubelwerk. Burger (King) lovers zullen er zich ongetwijfeld thuis voelen.

LEESTIP >>> Nieuw logo en merkidentiteit voor Burger King

Het team van Westelpark is er helemaal klaar voor

Franchisenemer Bobby Feroz-Khan Nathoe is alvast enthousiast om van start te gaan: "Mijn team en ik staan samen te popelen om shoppers en burgerfanaten te bedienen via take-away en de Drive-In!"

Het team in Westelpark bestaat vandaag uit 40 medewerkers, maar franchisenemer Bobby FK. Nathou is van plan dat team nog verder uit te breiden, zowel met vast personeel als met studenten.

Bobby’s eigen passie voor de horeca begon begin jaren 90 ook met een studentenjob. “Ik begon als 15-jarige jobstudent zelf hamburgers te maken in Eindhoven, en promoveerde uiteindelijk tot manager van het restaurant”, legt hij uit. “Intussen wonen mijn vrouw ik al 20 jaar in België en ben ik franchisenemer voor Burger King in Bilzen, Diest en nu ook in Westerlo. Zo zie je maar dat grote dromen klein kunnen beginnen, met een eerste studentenjob!”

Burger King zoekt gedreven hamburgerliefhebbers als franchisenemers in Ninove en Leuven.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis