In 1954 openen Jim McLamore en David Edgerton hun eerste Burger King restaurant in Miami, Florida. Al drie jaar later ziet de Whopper het levenslicht en wordt het meteen de lieveling van onze gasten.
In de afgelopen ruim 50 jaar heeft Burger King zich ontwikkeld tot één van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen, die zijn gasten overal ter wereld de beste kwaliteit biedt en met eersteklas grondstoffen en ingrediënten, vers bereide gerechten, opvallende netheid en een ongecompliceerde aanpak alle wensen van de individuele gast vervult.
Hoofdbranche |
Food |
Activiteit |
Geniet van je burger zoals jij hem het liefste hebt. Onze filosofie en cultuur kenmerken zich door absolute gastgerichtheid en volledig duidelijk kwaliteit- en serviceprincipes. En dat proef je! |
Type franchise |
Franchise |
Franchise sinds |
2017 |
Contractduur |
9 jaar |
Training |
Gepersonaliseerde training van 8-12 maanden voor elke nieuwe franchisenemer |
Verzorgingsgebied |
Centraal |
Hoe is de aankoop geregeld? |
Centraal |
Totale investering |
€1.200.000 |
Instapkosten |
€30.000 |
Benodigd eigen vermogen |
€300.000 |
Royalties en andere bijdragen |
€12.500 |
Aantal eigen vestigingen |
>4.000 |
Aantal buitenlandse vestigingen |
>15.000 |
Aantal franchise vestigingen |
>11.000 |
Benodigd aantal m2 |
Afhankelijk van locatie |
Voor het eerst in meer dan 20 jaar voert fastfoodketen Burger King een volledige rebranding door: alles van het logo tot de look van de restaurants...
In 1954 openen Jim McLamore en David Edgerton hun eerste Burger King restaurant in Miami, Florida. Al drie jaar later ziet de Whopper het levenslic...