In 1954 openen Jim McLamore en David Edgerton hun eerste Burger King restaurant in Miami, Florida. Al drie jaar later ziet de Whopper het levenslicht en wordt het meteen de lieveling van onze gasten.
In de afgelopen ruim 50 jaar heeft Burger King zich ontwikkeld tot één van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen, die zijn gasten overal ter wereld de beste kwaliteit biedt en met eersteklas grondstoffen en ingrediënten, vers bereide gerechten, opvallende netheid en een ongecompliceerde aanpak alle wensen van de individuele gast vervult.
Hoofdbranche |
HoReCa |
Activiteit |
Geniet van je burger zoals jij hem het liefste hebt. Onze filosofie en cultuur kenmerken zich door absolute gastgerichtheid en volledig duidelijk kwaliteit- en serviceprincipes. En dat proef je! |
Type franchise |
Franchise |
Franchise sinds |
2017 |
Contractduur |
9 jaar |
Training |
Gepersonaliseerde training van 8-12 maanden voor elke nieuwe franchisenemer |
Verzorgingsgebied |
Centraal |
Hoe is de aankoop geregeld? |
Centraal |
Totale investering |
€1.200.000 |
Instapkosten |
€30.000 |
Benodigd eigen vermogen |
€350.000 |
Royalties en andere bijdragen |
€12.500 |
Aantal eigen vestigingen |
>4.000 |
Aantal buitenlandse vestigingen |
>15.000 |
Aantal franchise vestigingen |
>11.000 |
Benodigd aantal m2 |
Afhankelijk van locatie |
Alle burger lovers van Roeselare, opgelet! Volgende week woensdag opent BURGER KING® een gloednieuw restaurant op de Brugsesteenweg, op de plaats ...
Volgende week komen er vlammen in de stad van de Maneblussers! BURGER KING® opent er een nieuw restaurant op de Bruul te Mechelen. Ook de Mechelaar...
In slechts vijf jaar tijd heeft BURGER KING® de Belgische bevolking helemaal voor zich gewonnen. Het lijdt dan ook geen twijfel dat Belgen gek zijn...
De WHOPPER® bij BURGER KING® doet het hart van elke fastfood lover sneller kloppen, dat hebben ze in Groot-Bijgaarden goed begrepen. Er openen name...