Ubiway

Jumbo rondt de kaap van 700 winkels

Op woensdag 22 september opent Jumbo een nieuwe stadswinkel in Amsterdam. Een feestelijke gebeurtenis, want het is de 700ste vestiging van de Nederlandse supermarktketen.

Mijlpaal

De nieuwe Jumbo City kreeg een plaatsje in het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam. “Ik ben er bijzonder trots op dat we in ons jubileumjaar onze 700ste winkel mogen openen”, zegt CEO Frits van Eerd. “Dat is een gedenkwaardig succes dat wij met al onze medewerkers delen. We hebben dit samen bereikt vanuit de overtuiging dat alles om één ding draait; onze klant.”

De nieuwe winkel wil het verschil maken met een groot en gevarieerd aanbod met elementen van Jumbo en La Place. Er is extra aandacht voor biologische, vegetarische en vegan producten enerzijds en een ruime keuze aan vers bereide gerechten anderzijds.

Eerder deze maand raakte ook al bekend dat Jumbo zijn binnenstedelijke winkelconcept voor het eerst naar België brengt. De eerste Belgische Jumbo City opent op 15 december de deuren aan de Tenierplaats in hartje Antwerpen.

LEESTIP >>> Eerste Belgische Jumbo City komt in Antwerpen


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis