Delitraiteur - Oktober/November/December

Eerste Belgische Jumbo City komt in Antwerpen

Op 15 december opent de Nederlandse supermarktketen Jumbo een eerste Belgische 'Jumbo City' in het centrum van Antwerpen.

"Ideale locatie"

De retailer exporteert zijn binnenstedelijke winkelconcept voor het eerst naar België: de stadswinkel komt dan ook echt wel aan een centrumlocatie - aan de Teniersplaats, tussen de Meir en de De Keyserlei.

“De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor openbaar vervoer reizigers en de fiets- en looproute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten”, zegt algemeen directeur Peter Isaac van Jumbo België. “Het is daarmee de perfecte locatie voor onze eerste binnenstedelijke winkel, waarmee we ook van de klanten in de stad fans willen maken van Jumbo”.

LEESTIP >>> Jumbo blijft groeien

Het winkelconcept is specifiek afgestemd op bewoners en bezoekers van de binnenstad. Zij kunnen er terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar net zo goed voor verse maaltijden en producten voor onderweg. Om een vlotte afrekening te garanderen is de winkel bovendien uitgerust met zelfscankassa’s. Voor de stadswinkel is de Brabantse keten op zoek naar 75 medewerkers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis