Download Gratis uw Franchise startersgids

heytens : een nieuwe winkel in het centrum van Antwerpen

Na de opening van de winkel in Elsene in de Brusselse hoofdstad, is het nu de beurt aan de Antwerpenaren om te profiteren van de opening van een nieuwe heytens-winkel in hun stadscentrum!

Deze winkel van 50 m2, gevestigd aan de Steenhouwersvest 44, 2000 Antwerpen, verwelkomt sinds 18 februari 2021 klanten en biedt hen een gepersonaliseerde begeleiding bij de realisatie van hun project.  Advies aan huis, opmeten en plaatsen van jaloezieën en gordijnen, heytens zorgt voor alles.

Deze nieuwe winkel zal je verrassen! Ver van de 1000 m2 van de voorsteden, is deze stadscentrum-formule gebaseerd op een ruimte gewijd aan moderne en warme co-creatie waar heytens iedere klant een speciaal moment op afspraak aanbiedt.

LEESTIP >>> heytens verwelkomt Bart Timmerman als Country Manager

De komst van heytens naar het hart van Antwerpen, referentie van de Belgische mode, luidt een nieuw tijdperk in voor het merk, dat gemoderniseerd is en zich nu positioneert als dé specialist in raamdecoratie op maat.

En dit is nog maar het begin van een nieuw verhaal voor heytens in Antwerpen! De winkel in Wilrijk verhuist eind maart naar Aartselaar in het zuiden van Antwerpen. Ook in de regio Schoten zal een nieuw project worden opgestart.

Bovendien is heytens in Antwerpen ook een kans om een franchise zaak te beginnen!

heytens is op zoek naar toekomstige franchisepartners om winkels uit te baten in Antwerpen, maar ook in andere regio's: Halle, Wemmel, Woluwé...

Is decoratie uw passie? U bent ondernemer in hart en nieren en wilt eigen baas worden? Aarzel niet, heytens is voor u.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis