Registreren

De Heytens-franchisenemer van de winkel in Aalst verhuist naar een nieuw adres

Bijna twee jaar geleden greep Katrien Gits de kans om de Heytens D’Aalst-winkel over te nemen als franchisenemer, na de pensionering van Filip Dhont, de vorige franchisenemer, voor wie ze 20 jaar had gewerkt, eerst als decoratieadviseur en daarna als assistent.

Deze franchisemogelijkheid heeft Katrien in staat gesteld om zich professioneel te ontwikkelen terwijl ze zich blijft inzetten voor een baan waar ze van houdt.

Als goede bedrijfsleider maakte Katrien van de opzegging van het handelshuurcontract gebruik om de mogelijkheid te bestuderen om een nieuwe locatie te vinden die beter past bij het bedrijfsmodel van Heytens. Door te kiezen voor een kleinere winkelruimte (169m2 in plaats van 410m2) kon ze haar kosten optimaliseren en toch hetzelfde activiteitenniveau behouden.

Dit nieuwe verkooppunt ligt op slechts 2 km van de oude winkel en is de perfecte uitdrukking van het nieuwe concept van het merk: een warme, inspirerende ruimte waar je je meteen thuis voelt.

Het assortiment jaloezieën en gordijnen is perfect vertegenwoordigd, aangevuld met de nieuwste trends: Bloomrise en Totem.

Het lijdt geen twijfel dat deze nieuwe instelling Katrien zal helpen om nieuwe klanten te winnen en hun loyaliteit te winnen!

Afspraak bij Leopoldlaan 130, 9300 Aalst

LEESTIP >>> Verkopen en adviseren als franchisenemer: perfect te combineren met het gezinsleven


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis