Registreren

Daumus : Nieuw op Franchise.be

Meer dan 30 jaar ervaring in vochtbehandeling, en dit zowel voor de oprichters als voor de fabrikanten die het Daumus-netwerk ondersteunen.Aansluiten bij Daumus betekent toetreden tot een netwerk waar mensen net zo belangrijk zijn als de voorgestelde vochtbehandelingen. 

Door alles wat we geloven en doen, hebben we de wil om een ​​gemeenschap te creëren van gepassioneerde en tevreden ondernemers, met hoge menselijke waarden, waarbij de prioriteit van elke ondernomen actie altijd klanttevredenheid is.

We zetten al onze kennis, al onze relaties en al onze vastberadenheid in om een ​​netwerk van exclusieve Europese dealers op het gebied van vochtbehandeling op te bouwen.

Ons project is bedoeld voor mensen die willen stoppen met werken in loondienst of hun professionele leven willen heroriënteren om hun eigen bedrijf op te zetten in een gestructureerd netwerk. We willen dat deze mensen een eenvoudige missie vervullen: mensen helpen, door middel van de verschillende aangeboden vochtbehandelingen, om een ​​gezonde omgeving te vinden voor hun leefomgeving, zowel privé als publiek.

Het is de wens van Daumus om van ons netwerk een blijvend onderdeel te maken van een hoogwaardige klantervaring, een onberispelijke service en echte nabijheid.

We hebben alles ontwikkeld om u op te leiden en te ondersteunen: commercieel, marketing, technisch, IT, administratief en juridisch.

We zullen het delen van kennis aanmoedigen via een intranet en door gezamenlijke ontwikkelingssessies te faciliteren. Je zult jezelf verrijken met deze collectieve kracht waar je als eenzame zelfstandige geen toegang toe zou hebben gehad.

Door onze zeer goede kennis van de vochtbehandeling, hebben we de zekerheid dat elke dealer die gepassioneerd, volhardend en vastberaden is, er zeer goede financiële resultaten uit zal halen.

Uw succes zal het onze zijn!

De waarden van Daumus zijn:

  1. Verbaas de klant met de kwaliteit van de dienstverlening
  2. Open en eerlijke relaties opbouwen
  3. Wees gepassioneerd, vastberaden en volhardend
  4. Bescheiden zijn
  5. Wees creatief, constructief en sta open voor verandering
  6. Heb de wil om te leren en te groeien

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis