Download Gratis uw Franchise startersgids

CAVAVIN : Franchise in de kijker

Meer dan een wijnwinkel, het universum van een CAVAVIN is modern, verfijnd en passend voor de wijnen en gedistilleerde dranken die het presenteert. Het brede aanbod wordt onderstreept door een warme en gezellige sfeer. CAVAVIN is een van de ambassadeurs van de "French art de vivre".

Onder de 2000 referenties van het platform biedt elke wijnhandelaar een selectie van 600 tot 800 wijnen en gedistilleerde dranken die zijn aangepast aan lokale klanten. Een mogelijkheid om te vervolledigen met externe reeksen stelt het u in staat de selectie te personaliseren.

De 5 belangrijkste succesfactoren van CAVAVIN:

- Een familiegeest: CAVAVIN is een familiegeschiedenis sinds 1985. Lid worden van CAVAVIN betekent ondernemer zijn binnen de familie van wijnhandelaren en wijnbouwers en vasthouden aan sterke menselijke en liberale waarden.
- Een ontwikkelingsteam: van haalbaarheidsstudie tot opening van de winkel, de ontwikkelingsafdeling ondersteunt u effectief: validatie van de locatie, technische en commerciële assistentie, overdracht van knowhow, assistentie bij de lancering van de winkel ...
- Een passend aanbod en goed georganiseerde logistiek: CAVAVIN biedt dankzij haar 200 leveranciers 2.000 authentieke en exclusieve producten aan tegen de beste prijzen. Elke kelder biedt een selectie wijnen die zijn aangepast aan zijn klantenkring. De logistieke organisatie zorgt voor een optimale kwaliteit van dienstverlening, essentieel voor de lokale handel.
- Ondersteuning voor training en animatie: lid worden van de CAVAVIN-franchise betekent profiteren van 5 weken training en follow-up tot de opening van uw winkel. U wordt ook het hele jaar door regelmatig ondersteund door onze toegewijde netwerkanimators.
- Een financiële afdeling tot uw dienst: dankzij onze marktervaring kunnen wij u adviseren over de juiste ratio's en goede managementpraktijken voor uw verkooppunt. Met ons netwerk kunt u profiteren van schaalvoordelen om uw bedrijfskosten te verlagen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis