Heytens (1)

CAVAVIN Franchise

CAVAVIN

Informatie CAVAVIN Franchise

Meer dan een wijnwinkel, het universum van een CAVAVIN is modern, verfijnd en passend voor de wijnen en gedistilleerde dranken die het presenteert. Het brede aanbod wordt onderstreept door een warme en gezellige sfeer. CAVAVIN is een van de ambassadeurs van de "French art de vivre".

Onder de 2000 referenties van het platform biedt elke wijnhandelaar een selectie van 600 tot 800 wijnen en gedistilleerde dranken die zijn aangepast aan lokale klanten. Een mogelijkheid om te vervolledigen met externe reeksen stelt het u in staat de selectie te personaliseren.

De 5 belangrijkste succesfactoren van CAVAVIN:
- Een familiegeest: CAVAVIN is een familiegeschiedenis sinds 1985. Lid worden van CAVAVIN betekent ondernemer zijn binnen de familie van wijnhandelaren en wijnbouwers en vasthouden aan sterke menselijke en liberale waarden.
- Een ontwikkelteam: van haalbaarheidsstudie tot opening van de winkel, de ontwikkelingsafdeling ondersteunt u effectief: validatie van de locatie, technische en commerciële assistentie, overdracht van knowhow, assistentie bij de lancering van de winkel ...
- Een passend aanbod en goe georganiseerde logistiek: CAVAVIN biedt dankzij haar 200 leveranciers 2.000 authentieke en exclusieve producten aan tegen de beste prijzen. Elke kelder biedt een selectie wijnen die zijn aangepast aan zijn klantenkring. De logistieke organisatie zorgt voor een optimale kwaliteit van dienstverlening, essentieel voor de lokale handel.
- Ondersteuning voor training en animatie: lid worden van de CAVAVIN-franchise betekent profiteren van 5 weken training en follow-up tot de opening van uw winkel. U wordt ook het hele jaar door regelmatig ondersteund door onze toegewijde netwerkanimators.
- Een financiële afdeling tot uw dienst: dankzij onze marktervaring kunnen wij u adviseren over de juiste ratio's en goede managementpraktijken voor uw verkooppunt. Met ons netwerk kunt u profiteren van schaalvoordelen om uw bedrijfskosten te verlagen.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Food

Activiteit

CAVAVIN is al meer dan 30 jaar de specialist in de selectie van wijnen en gedistilleerde dranken van meer dan 200 wijnbouwers.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1985

Franchiseinformatie

Contractduur

7 jaar

Training

3 weken

Verzorgingsgebied

15000 inwoners

Locatie omschrijving

Centraal gelegen

Gemiddeld aantal FTE

1-2

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

70.000 €

Gemiddelde omzet per vestiging

300.000 €

Instapkosten

16500

Benodigd eigen vermogen

30.000 €

Royalties en andere bijdragen

2,5%

Vestigingen

Aantal buitenlandse vestigingen

+160

Aantal franchise vestigingen

+160

Benodigd aantal m2

40

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen CAVAVIN Franchise


Nieuws over CAVAVIN
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis