Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Bagel Corner : Franchise in de kijker

De eerste opening van een Bagel Corner was in 2011 in Parijs. Na de ontwikkeling van het concept, opende het tweede restaurant in 2013. Na 3 jaar werking heeft Bagel Corner 15 restaurants geopend in minder dan twee jaar en heeft alles voorzien om een ​​snelle en gecontroleerde ontwikkeling te ondersteunen.

Bagel Corner is erin geslaagd zich te vestigen op de meest uiteenlopende locaties: studentenwijken, zakenwijken, winkelcentra, hoofdkantoren, warenhuizen...

In 2017, met 20 restaurants, begon het bagel concept met internationale ontwikkeling doormiddel van 3 verschillende formules: het restaurant (tussen 40 en 70m²), de food corner (20m²) en de kiosk (7m²) .

De bagel in de kijker

Verse ingrediënten, een ruime keuze aan brood en recepten maakten Bagel Corner al snel tot een succes. De restaurants bieden 6 nieuwe recepten per jaar aan alsook een bezorgservice (aan particulieren en bedrijven). Het kassasysteem kan namelijk aansluiten op een externe netwerken van bezorgdiensten.

Bagel Corner biedt kandidaat franchisenemers met alle achtergronden de kans om het netwerk in België uit te bouwen voor de verschillende formules van 7 tot 70 m2. Om te solliciteren, hoeven kandidaten geen ervaring te hebben in de restaurantbranche. Bagel Corner biedt gepersonaliseerde ondersteuning en dit gedurende de volledige duur van de samenwerking.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis