Hoofdbranche |
HoReCa |
Activiteit |
Concept van eco-verantwoorde specialiteiten rond de Bagel - Saladebar - Koffie & Thee - Smoothiebar |
Type franchise |
Licentie |
Franchise sinds |
2010 |
Contractduur |
7 jaar |
Training |
2 weken + opvolging |
Totale investering |
Vanaf €120.000 |
Instapkosten |
€20.000 |
Benodigd eigen vermogen |
Vanaf €40.000 |
Royalties en andere bijdragen |
5% + 1% Marketing |
Aantal eigen vestigingen |
7 |
Aantal buitenlandse vestigingen |
43 |
Aantal franchise vestigingen |
45 |
Benodigd aantal m2 |
50 tot 70 m2 |
Mehdi is al 3 jaar franchisenemer van Bagel Corner. Na moeilijke tijden te hebben doorstaan, zoals covid, prijsstijgingen enzovoort, is zijn vestig...
Vandaag deelt Mehdi van Bagel Corner met ons zijn intrede in de wereld van franchising. Bezaaid met valkuilen, onzekerheden, lock down en zelfsslui...
De eerste opening van een Bagel Corner was in 2011 in Parijs. Na de ontwikkeling van het concept, opende het tweede restaurant in 2013. Na 3 jaar w...
De eerste opening van een Bagel Corner was in 2011 in Parijs. Na de ontwikkeling van het concept, opende het tweede restaurant in 2013. Na 3 jaar w...