Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Ambachtelijke gelukmaker : de nieuwe droomjob bij Capoue

Wie wordt de volgende franchisenemer van Capoue?

De ideale job ligt niet voor het rapen. Aan aanbiedingen nochtans geen gebrek, maar die voldoen maar zelden aan onze verwachtingen. Velen dromen bovendien van een eigen zaak.  En die droom waarmaken, is niet altijd zonder risico. Vaak zijn er te weinig middelen om zich te lanceren, is er de vrees om te falen, om zich zonder veiligheidsnet in het avontuur te storten ...  En dat is waar Capoue ten tonele verschijnt! Een nieuw jaar kan een nieuw leven betekenen!

De bekende ijsketen wil heel graag uitbreiden en biedt geïnteresseerden de unieke kans om hun eigen franchise boetiek op te starten.

Het voordeel van franchise? Je kunt eindelijk je eigen commerciële activiteit opzetten en genieten van een veiligheidsnet, je houdt je kosten onder controle dankzij de ervaring van de franchisegever, je wordt opgevolgd bij belangrijke beslissingen, en last but not least, je wordt opgenomen in het beproefde en vermaarde Capoue-concept. Door een beroep als dit te leren, ga je ook deel uitmaken van een geschiedenis van meer dan 70 jaar zonder dat je aan zelfstandigheid inboet. De perfecte combinatie tussen een uniek concept en zelfoverstijging. Naast goede voornemens wordt 2021 zeker het jaar van vernieuwing. Hoog tijd om het dit jaar te proberen!

Vorig jaar brachten deze ambachtelijke versnaperingen meer dan 500.000 bezoekers in verrukking. En na de harten van het Belgische publiek te hebben veroverd met zijn 13 shops gaat Capoue vandaag op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde kandidaat-franchisenemers die op hun beurt hun droomjob kunnen uitoefenen.

Overtuigd van dit unieke voorstel? Tijd om wat meer te leren over Capoue! In 1947 beslist een Italiaans koppel om ambachtelijk ijs te maken. Samen schrijven ze het eerste hoofdstuk van het verhaal van een overheerlijke knowhow die berust op de voortreffelijkheid van de producten. Onder impuls van Alain Boribon breidt het huis later uit. En in 2016 breien Ignace de Ribaucourt en Antoine de Peyerimhoff een vervolg aan het verhaal door de teugels van het beroemde ijshuis over te nemen en het merk te laten evolueren, zonder te raken aan de ambachtelijke kwaliteit.

In de loop der jaren maken ze er een gewoonte van om de klanten te verwelkomen op gezellige en gastvrije plaatsen, waar de liefhebbers kunnen genieten van heerlijke versnaperingen in comfortabele salons met natuurlijke materialen.

Capoue biedt voortaan een rijke, gevarieerde kaart met een ruime waaier aan ijs, pannenkoeken, gebakjes en warme dranken, maar ook alternatieven voor personen met een intolerantie of allergie. Er is dus voor elk wat wils. En wie zijn gasten wil verwennen buiten de boetiek kan een ijstaart bestellen.

Niet zomaar een job, een ervaring voor het leven

Een kwaliteitsvol kader en concept zijn ideaal om te starten!

Thomas Mayaka kan het beamen, want hij durfde de stap te zetten. Alweer iemand die zijn geluk heeft gevonden door franchisenemer van Capoue te worden. Na een opleiding van vier weken in de producten en technieken van de ambachtelijke ijsmaker kon het Capoue-avontuur beginnen. "Ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een familie waar ik mezelf kan zijn en de tijd krijg om de nodige kennis op te doen en te groeien". Deze jonge ondernemer lijkt zijn stukje paradijs te hebben gevonden, te midden van de geur van vanille en aardbei.

LEESTIP >>> Thomas Mayaka, franchisenemer : "Het is een eer om voor Capoue te mogen werken"

Wie wordt de volgende ambachtelijke gelukmaker?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis