Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Albert Heijn levert in nog eens 50 Vlaamse gemeenten

Albert Heijn bezorg voortaan ook in de regio rond Heist-Op-Den-Berg, Mol, Turnhout, Geel en Eeklo. In totaal komen er 50 nieuwe postcodes bij.

De leverdienst van Albert Heijn breidt verder uit. De 50 nieuwe postcodes waar klanten hun boodschappen kunnen laten bezorgen bevinden zich vooral in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. “Naast nieuwe postcodes in de provincie Antwerpen worden er ook een paar blinde vlekken rond de stad Mechelen weggewerkt”, aldus Albert Heijn in een persbericht. Ook Eeklo en randgemeenten ​worden in deze groeifase toegevoegd aan het levergebied. In totaal is de uitbreiding goed voor 250.000 extra huishoudens en heel wat zelfstandige ondernemers, vrije beroepers en KMO’s. 

LEESTIP >>> Albert Heijn lanceert bezorgdienst voor ondernemers

Ons aanbod past vandaag meer dan ooit bij de vraag van de klant: topproducten tegen hele scherpe prijzen, zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. Ons verrassend assortiment en Hollandse prijzen vinden met deze uitbreiding hun weg naar heel wat nieuwe klanten: zowel particuliere als zakelijke klanten.” In juli 2020 lanceerde de Nederlandse retailer ‘Albert Heijn aan huis’,  die boodschappen aan huis levert bij particuliere klanten. Vandaag staat de teller op 219 Vlaamse gemeenten waar boodschappen geleverd kunnen worden. In al die gemeenten kunnen ook zakelijke klanten boodschappen op factuur bestellen. Met de zakelijke dienst ‘Albert Heijn op ’t werk’ mikt Albert Heijn op KMO’s, zelfstandige beroepers en zelfstandige ondernemers. ​ Deze dienst werd in maart 2022 gelanceerd. ​ ​


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis