Registreren

Aankondiging : Virtuele Franchise Beurs “Home & Garden” op 24 maart

Franchise.be organiseert alweer een Virtuele Thema Franchisebeurs, dit maal rond “Home & Garden” concepten op 24 maart. Aan de hand van een brede en specifieke digitale marketing campagne komen geselecteerde kandidaat ondernemers met interesse in deze sectoren rechtsreeks, via video chat, in contact met Franchisegevers.

“Niet enkel voor de eindklant gaan de bouwbeurzen de virtuele tour op, ook voor kandidaat ondernemers in de bouw & tuinsector vindt de virtuele “Home & Garden” Franchise beurs plaats.

Het opstarten van Virtuele Franchise “dating” beurzen vindt zijn oorsprong door het wegvallen van fysieke beurzen ivm. de corona maatregelen. Momenteel zijn er geen andere mogelijkheden voor kandidaat ondernemers om live kennis te maken met Franchise concepten. Dit initiatief overbrugt de kloof tussen puur online lead generation en fysieke beurzen.

LEESTIP >>> 192 % groei van kandidaat Franchise ondernemers in 2020

Home & Garden Franchise thema beurs

Het rekruteren van Franchise ondernemers in de bouw en- renovatie sector, interieur, immobiliën en garden sector beperkt zich tot een zeer specifiek doelpubliek. De Home & Garden Franchise thema beurs speelt hier specifiek op in en brengt deze niche markt van franchise concepten in contact met deze niche Franchise ondernemers. De ruchtbaarheid van de Batibouw beurs die enkel virtueel doorgaat maakt dat deze periode veel media aandacht krijgt rond deze thema’s en interesse opwekt bij kandidaat franchisenemers.

Deelnemen als Franchisegever of Master

Bent u als Franchisegever of Master in het thema Home & Garden op zoek naar gekwalificeerde Franchisenemers? Dan kan u deelnemen aan deze virtuele Franchise beurs die plaats vindt op woensdag 24 maart. Let wel : dit kan enkel voor Franchise.be Franchisegever klanten of toekomstige klanten.

Wat ervaren deelnemende Franchisegevers?

Alle deelnemende Franchise concepten van de voorgaande edities oa. Keuken beurs, Food & Takeaway alsook de Automobiel Virtuele Franchise beurs kenden een groot succes, mede dankzij de doorgedreven digitale marketing initiatieven naar de juiste doelgroepen en de telefonische screening en selectie door de Franchise.be matchmakers.

“Dat het zo’n succesvol event zou worden, durfde wellicht niemand op voorhand te hopen. Maar liefst 70 kwalitatieve profielen van kandidaat-franchisenemers namen deel aan de eerste virtuele franchisebeurs! Na nauwkeurige bevraging door Franchise.be werden kandidaten gefilterd en gekoppeld aan de franchiseformules die bij hen passen.”

REDDY Keukens Franchise

“Inmiddels hebben we onze eerste virtuele franchisebeurs achter de rug. Waarvoor onze welgemeende dank aan Franchise.be. Een exclusief en gewaagd initiatief, maar wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.”

Ixina Franchise

“Tot mijn groot genoegen was het een erg drukke dag omwille van het groot aantal geïnteresseerde kandidaat ondernemers. Nogmaals dank aan Franchise.be voor dit geweldig initiatief en we kijken al uit naar een eerst volgende editie !”

Vanden Borre Kitchen Franchise

“Deze unieke beurs trok veel kandidaten aan die in één dag de voorstellen van de aanwezige merken konden ontdekken en zo een mening vormen over de voor- en nadelen van elk van hen. Enorme tijdwinst voor merken en kandidaten. We kijken uit naar het vervolg op de contacten die gisteren zijn gelegd met de kandidaten. En we kijken nu al uit naar het volgende initiatief van onze partner Franchise.be.”

RAISON Home Franchise

“We ontmoetten zoveel franchise kandidaten, de ene nog veelbelovender dan de andere ! We hadden zoveel verzoeken dat we een tweede team moesten creëren om de groep op te splitsen in een Nederlandstalig en een Franstalig team. We zijn zeer tevreden met deze ongelooflijke ervaring, die Johnny's Burger niet snel zal vergeten.”

Johnny’s Burger Franchise

“In de video-interviews die we hadden, wilden 5 kandidaten echt verder gaan, waarvan één contact eindigde in een "live" bezoek binnen 24 uur! We voelen in het Franchise.be-team een oprechte wens om oplossingen te vinden om franchising in België te promoten. Goed gedaan en bedankt.”

Capoue Franchise


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis