VDBK - Januari website NL

Volgende Virtuele Franchise beurs in België

Op 21 oktober organiseerde Franchise.be de allereerste virtuele Franchise beurs in België, specifiek voor de keukensector. Dit is een groot succes gebleken met meer dan 70 live video chats van gekwalificeerde kandidaat ondernemers met interesse in de keukensector.

Franchise.be nam dit initiatief in september nadat het duidelijk werd dat alle Franchise beurzen in het najaar van 2020 niet konden plaats vinden. Dit alternatief bood kandidaat franchisenemers de kans om live in contact te komen met verschillende franchise merken.

Keuken sector Franchise

De allereerste virtuele Franchise beurs focuste zich op de keuken sector, gezien de sterke aanwezigheid van lokale en Internationale Franchise merken op de Belgische markt. O.a. Groupe Schmidt, Kvik, Mobalpa, RAISON Home, REDDY keukens, Vanden Borre kitchen en Ixina kwamen in rechtsreeks contact met meer dan 70 kandidaat franchise ondernemers, die op zoek zijn om hun eigen zaak te starten.

Franchisegevers opgetogen met dit initiatief

Na een bevraging waren alle deelnemende Franchise keuken merken uiterst opgetogen met het initiatief, de kwaliteit van de kandidaat ondernemers en zijn ervan overtuigd dat dit zal resulteren in een aantal nieuwe franchisenemers. Een aantal getuigenissen :

Pieter Bouckaert – Mobalpa

Ik wist niet echt wat ik kon verwachten tot ik mijn agenda vol zag lopen en met één blad per kandidaat. Ik heb 7 uitstekende kandidaten ontmoet. Buitengewoon. Reeds 1 afspraak bevestigd en alleen maar positieve reacties. We hadden dit soort shows een jaar geleden niet gedacht. Geweldig werk van Franchise.be en vooral het werk en de betrokkenheid van Louis die zijn verplichtingen nakwam toen Mobalpa besloot deel te nemen.

Kurt Heyvaert - KVIK

Na een lange maar zeer aangename dag kijk ik terug op een meer dan geslaagde virtuele beurs. Leuk idee en concept wat zeker en vast voor herhaling vatbaar is. Een pitch op 30 minuten is kort maar langs de andere kant ook verhelderend. Kandidaten waren goed gescreend maar door de beperkte mogelijkheden voor ons in Vlaanderen lag de focus meer op het Franstalig landsgedeelte.

Pierre JacobsRAISON Home

Ik wil u feliciteren met het organiseren van deze dag. We hebben contact gehad met goede kandidaten. We zullen nu opvolgen, maar je hebt je werk heel goed gedaan.

Laurent Coenen - FBD Group (Vanden Borre Kitchen - Ixina)

Woensdag, 21 oktober, organiseerde @Franchise.be de eerste virtuele keukenbeurs, met maar liefst zeven deelnemende nationale enseignes. Uiteraard was Vanden Borre Kitchen ook van de partij. Nogmaals dank aan Franchise.be voor dit geweldig initiatief en we kijken al uit naar een eerst volgende editie !

Volgende virtuele Franchise beurzen

Na het succes van de keuken editie heeft Franchise.be besloten om met de sector gerelateerde virtuele keukenbeurzen verder te gaan. De volgende editie voor de Food & Takeaway franchises staat alvast ingepland op vrijdag 27 en zaterdag 28 november. In december komt de automotive sector aan bod op 18 en 19 december. In februari volgt dan de Health & Beauty sector alsook andere sectoren in de loop van 2021.

Indien u graag uw sector ook aan bod ziet komen voor een virtuele franchise beurs, gelieve hieronder te reageren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis