Coldwell Banker - April

Franchise.be organiseert de eerste Virtuele Franchise Beurs voor de Automobielsector in België

Op woensdag, 27 januari vindt de eerste Virtuele Franchise Beurs voor de Automobielsector in België plaats.  Franchise.be wenst door deze unieke aanpak een groot aantal zelfstandige ondernemers te helpen met de opstart van hun eigen zaak in de automobielsector.  Het deelnemen aan de beurs is kosteloos voor de kandidaat franchisenemers, en Franchise.be ziet deze belangrijke stap als een toekomstgerichte investering.

Gratis adviserend gesprek voor de kandidaat franchisenemer

Na een gratis adviserend gesprek met een Franchise.be expert zal de kandidaat gematcht worden met één of meerdere passende concepten. Daaropvolgend plant onze Franchise expert een video chat van 30 min. in met de verantwoordelijke van de passende deelnemende concepten op 27 januari. Dit allemaal van bij u thuis!

Door de gevolgen van de Covid-pandemie kunnen de klassieke en fysieke beurzen niet plaatsvinden.  Daarom heeft Franchise.be beslist om de startende franchisenemers die een passie hebben voor de automobielsector nog beter bij te staan, door het organiseren van een virtuele ontmoetingsplaats waar zowel de franchisenemers maar alsook de franchisegevers aanwezig zullen zijn.

Op de Virtuele Beurs voor de Automobielsector zullen de volgende specialisten aanwezig zijn:

Agence Automobile

Agence Automobilière

EG Group (Esso / Texaco)

Group Bruno

Lukoil

Midas

Profile

Q8

Total

Bij het organiseren van de eerste Virtuele Keuken Beurs heeft Franchise.be 3 objectieven gedefinieerd:

  1. Startende franchisenemers ondersteunen bij het vinden van een passende formule.
  2. Franchisegevers nog meer helpen om gekwalificeerde kandidaten te vinden om hun bestaande netwerk verder uit te breiden. 
  3. Het verder dynamiseren van de franchisemarkt in België, door een virtuele oplossing te bieden aan zowel de kandidaat franchisenemers alsook aan de verschillende franchisegevers, en dit zowel tijdens de Covid-pandemie als daarna.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis