Donutello - Banner September / Oktober / November

Webinar : Na corona komt het nieuwe ondernemen: ligt uw plan van aanpak al klaar?

Vandelanotte, partner van Franchise.be nodigt zowel Franchisenemers als Franchisegevers uit op donderdag 30 april 2020 voor het eerste webinar in de gloednieuwe Vandelanotte eCademy. Omdat wij het belangrijk vinden om u ook tijdens deze uitzonderlijke periode blijvend te informeren, staan onze specialisten die dag virtueel voor u klaar!

Tijdens dit eerste webinar vertelt onze CEO Nikolas Vandelanotte over zijn eigen ervaring tijdens de coronacrisis en hoe hij de heropstart binnen zijn eigen bedrijf na corona ziet. Anneleen Wydooghe, sociaal juriste en preventieadviseur, zal dieper ingaan op de maatregelen die u moet nemen om een veilige heropstart te garanderen voor uw werknemers. Iris De Groote, accountant-belastingconsulent en vennoot bij Vandelanotte, deelt met u een aantal tips om uw onderneming ook financieel veilig te stellen voor de toekomst. Hoe geef ik mijn werkkapitaalbehoefte een boost? Hoe zorg ik voor een goed financieringsdossier? En welke opportuniteiten zijn er voor mijn onderneming? Afsluitend krijgt u de kans om rechtstreeks vragen te stellen aan onze specialisten.

Praktisch

Dit webinar gaat door op donderdag 30 april en start om 13u30. Het webinar wordt georganiseerd via Microsoft Teams. U hoeft hiervoor geen account aan te maken. Geen MS Teams? Dan kunt u het webinar eenvoudig via uw browser volgen. Inschrijven kan via de link bovenaan deze pagina.

Programma

13:30 - 13:40 : Ondernemers over corona: Nikolas Vandelanotte aan het woord

13:40 - 13:50 : Een veilige heropstart na corona

13:50 - 14:00 : Een financieel strijdplan voor de toekomst

14:00 - 14:30 : Q&A: mogelijkheid tot vraagstelling


Reageren


Reacties

  • Michel segers

    Te laat blijkbaar. Is er mogelijkheid om PowerPoint te ontvangen?

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis