Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Tom&Co blikt tevreden terug op 2019 !

2019 was een vernieuwend jaar voor Tom&Co. Eind 2019 telde Tom&Co 132 winkels in België, 2 winkels in Luxemburg en niet minder dan 37 in Frankrijk.

Net vóór de zomer opende Tom&Co Wépion zijn deuren met een nieuwe franchisenemer, Max Bertrand.

In de lente, verhuisde Tom&Co Soignies naar een nieuw winkelcentrum « Les Archers », waar tevens 10 andere retailers vestigingen hebben geopend.

Tom&Co Boncelles verhuisde in juni 2019, samen met Dhr Mewissen, franchisenemer die ook de winkels van Barchon en Sprimont uitbaat.

Tom&Co Doornik breidde uit in het commercieel centrum “Les Bastions” tot een oppervlakte van meer dan 1.000m2. Een trimsalon “Beauty” en een Dog Wash zijn daar aanwezig. Philippe Lefebvre is er sinds jaren Tom&Co franchisenemer.

In het najaar is de franchisewinkel Tom&Co Genk verhuisd naar een gloednieuw gebouw op de Hasseltweg. Luc Geerts is sinds 2000 Tom&Co franchisenemer De winkels van Lanaken en Sint-Truiden maken ook deel uit van zijn netwerk.

In Frankrijk waren er niet minder dan 9 openingen !

Behalve deze openingen en verhuizen investeerde Tom&Co heel wat in de vernieuwing van het bestaande winkelnetwerk. Tom&Co Wondelgem en Morlanwelz kregen een facelift via remodeling. Daarnaast telt Tom&Co 35 “Beauty” salons (trimsalon voor honden) en 41 Dog Wash.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis