Carrefour - Video April

The Athlete’s Foot Benelux: 3 nieuwe winkels en een doorgedreven webshopkoppeling voor de franchisenemers

Op donderdag 18 maart openden de deuren van drie nieuwe The Athlete’s Foot stores in de regio’s Zeeland en Noord-Brabant in Nederland. In Nederland staat de teller nu op 52 winkels. Ook voor België en Luxemburg zoekt The Athlete’s Foot volop naar kandidaat franchisenemers.

Waar we in België twee maal te maken hebben gehad met een retail lock-down in 2020, heeft de retail in Nederland sinds midden december te maken met een verplichte sluiting. The Athlete’s Foot gaat echter voor verdere ontwikkeling in de Benelux en ziet voor de kandidaat franchisenemers net nu een extra kans om de consument te bereiken via een lokale benadering en een combinatie van fysieke winkelverkoop met online.

Naast een verdere ontwikkeling van de fysieke winkels, zet The Athlete’s Foot een doorgedreven aanpak in om de franchisenemers de kans te bieden hun collecties te verkopen via de (inter)nationale webshop. Deze benadering biedt ondernemers de kans om steeds omnichannel de consument te bereiken. Aangezien het beheer van de webshop binnen de formule wordt geregeld, krijgt de franchisenemer de kans zich te richten op de verkoop waarbij zowel de online consument als de klant in de fysieke winkel met de eigen voorraad van de franchisenemer wordt bediend.

The Athlete’s Foot zet verder steeds meer in op sportstyle kleding naast het ruime aanbod aan sneakers.

LEESTIP >>> dare to change: elke stap telt voor The Athlete's Foot

Kandidaat franchisenemers die meer informatie willen over The Athlete’s Foot kunnen contact opnemen met Peter Linskens, General Manager The Athlete’s Foot Benelux, op 0473/182.013 of via p.linskens@euretco.com.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis