Delitraiteur - Oktober/November/December

Snap Fitness opent ook zijn deuren in Opwijk

Na Herselt, Meerhout, Tessenderlo en Ingelmunster opent Snap Fitness ook zijn deuren in Opwijk. Han Walet, hoofddirecteur Snap Fitness Benelux bevestigt de grote voordelen van de nieuwe fitnessclub.

De vestiging speelt een belangrijke rol: midden in de kern, mede in de woonwijk waar het contact met de mensen vlot verloopt. Ook met de populaire 24/7 formule wordt Snap Fitness een interessante speler in de fitnessindustrie. Elke club heeft een clubmanager die ervoor zorgt dat de klanten de meest persoonlijke service krijgen. Op die manier gebeurt het sporten in een familiaire omgeving en is voldoende betrokkenheid van zowel de klant als het personeel een belangrijke factor.

Franchisegever en franchisenemer: samen werken aan een partnership

De franchisegever en de franchisenemer onderhouden een complementaire relatie. Er is sprake van een partnership. De franchisegever heeft vooral een ondersteunende rol. De franchisenemer moet bijvoorbeeld geen website bouwen, daar zorgt de franchisegever voor. Bovendien heeft de franchisegever als doel de franchisenemer te ontzorgen en zo te evolueren tot een samenwerking.

Na een grondig demografisch onderzoek wordt het plan voor ogen concreet. De zelfstandige ondernemer of de franchisenemer bestudeert het potentieel van de nieuwe locatie en bespreekt dit samen met de franchisegever. Han Walet stemt in dat de ideale franchisenemer goed moet beseffen hoe een franchise werkt. De verschillende ideeën worden voorgesteld en besproken door de twee spelers. Het is van belang dat ze tot een compromis komen en zo het ondernemen uitwerken. Snap Fitness werkt en versterkt zich op dezelfde manier en bouwt verder op als franchiseteam.

Snap Fitness België en de toekomstige expansieplannen

Snap Fitness heeft al vier oudere clubs. De clubs in Herselt en Meerhout openden al in 2017 en Snap Fitness Tessenderlo en Ingelmunster zijn reeds een jaar oud. Het concept werkt goed en dankzij het succes van de vorige vestigingen in Vlaanderen, blijft de club zich in dit geografisch deel van België richten. De ondernemers analyseren het potentieel van andere locaties en hebben al zeer goed in beeld waar ze zich verder kunnen vestigen. De expansieplannen krijgen vorm en er worden geslaagde afspraken gemaakt tussen de franchisegever en franchisenemer.

 


Reageren


Reacties

  • Mazhar Hussain

    Beste, Ik heb veel interesse voor deze concept.

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis