Registreren

Sluit je aan bij de Heytens-franchise: waarom geen verhuurbeheer?

Soms hebben sommige goede profielen niet voldoende financiële middelen om hun franchiseproject te lanceren. Om een ​​groter aantal projectleiders een kans te geven, biedt Heytens een oplossing: huurbeheer waarmee de huurder-beheerder een nieuwe activiteit kan aangaan zonder grote bijdragen te investeren.

Verhuurbeheer met de Heytens-franchise

Het verhuurbeheersysteem in combinatie met de franchise stelt de kandidaat-ondernemer in staat om manager te worden zonder de last van het bedrijf te hoeven dragen. De huurder-beheerder betaalt, zoals in het geval van franchise, alleen een toegangsprijs, royalty's en de huurprijs. Als hij eenmaal een bijdrage heeft geleverd, kan hij later eigenaar worden van zijn bedrijf.

Met deze formule worden 2 contracten afgesloten: het franchisecontract en het verhuurbeheercontract.

Het verhuurmanagementsysteem biedt veel voordelen:

  • Een activiteit uitvoeren als zelfstandige handelaar
  • Een echte springplank vormen voor de ondernemer die op korte termijn het bedrijf kan terugkopen en franchisenemer kan worden.

Het lease-management contract is uitermate geschikt om tegen lage kosten aan de slag te gaan met het leveren van een turnkey winkel.

LEESTIP >>> Wij heten de nieuwe franchisenemers van Heytens welkom

Bij Heytens wordt sinds 2014 lease-management van zijn franchises aangeboden en zijn er ook 20 winkels geopend onder lease-management. Het merk biedt een contract van 5 jaar aan, met de mogelijkheid om de goodwill terug te kopen voor het einde van het contract.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis