Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Wij heten de nieuwe franchisenemers van Heytens welkom

Begin november is de Heytens familie weer uitgebreid. Het is dus met een groot genoegen dat wij nieuwe franchisenemers verwelkomen in ons franchisenetwerk.

Een carrière ontwikkeling of professionele omschakeling, zij hebben allen gekozen om ondernemer te worden via franchising. Deze keuze is niet onbelangrijk, want door voor dit systeem te kiezen blijft de ondernemer zelfstandig, maar wordt hij begeleid door de franchisegever die hem een kader, een aangepaste know-how, een juridische en een commerciële ondersteuning biedt. De franchisegever geeft ook de sleutels tot het bedrijfsconcept door. De risico’s zijn kleiner en succes is gemakkelijker.

Om hen te helpen bij het opstarten van hun zaak, biedt Heytens de formule huurbeheer aan. Dit contract maakt een snelle start mogelijk zonder te hoeven investeren in een bedrijf. Deze regeling gaat vaak gepaard met een overeenkomst tussen de franchisegever en de huurder-beheerder-franchisenemer om de franchisenemer in staat te stellen te kapitaliseren en een inbreng op te bouwen die hem in staat zal stellen later zijn bedrijf te kopen.

LEESTIP >>> Van verhuurbeheer tot Franchise voor het merk Heytens

Wij verwelkomen en wensen succes aan :

  • Stéphanie Obrier :

Decoratie adviseuse voor de winkel St Priest ten zuiden van Lyon (Frankrijk),

Stephanie wilde haar carrière ontwikkelen door deze winkel over te nemen als franchisenemer. Deze overname ging gepaard met een verhuizing. De opening is gepland voor december

  • Jean-Marc Bernadet :

Voormalig regiodirecteur van Bouchara en Gamm Vert, tevens voormalig netwerkmanager van Heytens van 2015 tot 2019, nam Jean-Marc de Heytens-winkel in Hénin-Beaumont (Frankrijk) over als franchisenemer. Klantentevredenheid, ondersteuning en service zijn waarden die hij deelt met Heytens.

  • Pierre Carpineti :

Na de opening van zijn eerste franchise in juni in Valence (Frankrijk) , zal Pierre zijn tweede winkel openen in Saint-Egrève, in de voorstad van Grenoble en heeft hij plannen om een derde franchise te openen in Chambéry in 2022.

  • Cédrique Barray :

Na geruime tijd gerant van een interieurzaak te zijn, besloot Cédrique de Parijse regio te verlaten en naar Caen te verhuizen met de kans om een Heytens-franchise te openen. De opening van de winkel in Mondeville is voor binnenkort. Intussen zal Cédrique zijn nieuwe klanten begeleiden bij hun project voor raamdecoratie dankzij de dienst “Advies aan huis” die hij reeds heeft opgestart.

  • Katrien Gits :

Neemt de winkel van Aalst over als franchisenemer. Samen met haar team zal zij de klanten professioneel adviseren en begeleiden in hun project van A tot Z.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis