Registreren

REDDY Keukens gaat verder op West-Vlaamse elan

Enkele maanden geleden opende de derde Belgische REDDY-vestiging, meteen de eerste in West-Vlaanderen, maar nu komt meer heuglijk nieuws uit deze regio: eind oktober opent REDDY Waregem de deuren!

REDDY-collega’s uit Antwerpen, Lievegem en Veurne verheugen zich op de opening van een vierde vestiging: op de Europoint-site in de Gentseweg 494 in Waregem zijn voortaan Duitse kwaliteitskeukens te vinden zowel voor grote dromen als kleine keukenwensen.

Ideale mix voor de perfecte keuken

Anne Hameleers en Bob Kooyman slaan de handen in elkaar en bundelen hun competenties tot een ideale mix voor perfect geplande en gemonteerde keukens. “De jarenlange ervaring in het vak en de ruime toonzaal vol inspiratie zorgen ervoor dat we iedere klant kunnen helpen met zijn of haar keukenwens,” zegt het team uit Waregem. “We streven naar tevreden klanten die de beste keuken krijgen voor hun budget.”

Transparantie troef

REDDY is het franchiseconcept van MHK Group, de grootste inkooporganisatie op de Europese keukenmarkt, die steun biedt aan meer dan 3.000 keukenspecialisten. Daardoor profiteren klanten bij REDDY mee van de grote inkoopvolumes en zijn vanaf het eerste gesprek zeker van onze allerbeste prijs. “Er wordt niet gegoocheld met kortingen en promo’s: onze klanten weten meteen wat er hen te wachten staat,” vertelt Anne, “en nog meer zelfs: wie een offerte vraagt bij REDDY, ontvangt daarvoor een leuk bedankje!”

Meer over REDDY Keukens

REDDY is het franchiseconcept van de Duitse inkooporganisatie MHK Group. Met meer dan 3.000 aangesloten keukenspecialisten in 8 Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) en een omzet van meer dan 6 miljard euro, staat MHK Group nu al 39 jaar synoniem voor een solide en dynamische groei. MHK Belgium ondersteunt op heden meer dan 150 aangesloten Belgische keukenspecialisten.

Sinds de opening van de eerste REDDY Küchen in 1994 in Duitsland groeide het REDDY-netwerk uit tot een succesvolle Europese formule. Met meer dan 80 vestigingen verspreid over Duitsland, Nederland, Spanje en België brengt REDDY Duitse kwaliteit voor ieders budget. Dit jaar is het dus feest bij REDDY.

REDDY Waregem is de vierde vestiging in België en zorgt voor verdere expansie op de Belgische markt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis