RAISON Home: thuisverkoop is Covid-proof

Het lijdt geen twijfel: u zult zich 2020 herinneren, het jaar dat ons leven zonder twijfel voor het meest door elkaar heeft geschud sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Alle fysieke bedrijven zijn getroffen en velen worden vandaag en waarschijnlijk nog enkele maanden getroffen.

De RAISON Home-franchise lanceerde zijn activiteit in België in 2019. Het is niet eenvoudig om een ​​plaats te vinden met een heel ander concept in een markt van inbouwkeukens waar de consument heeft geleerd dat er geen geen andere manier om een ​​keuken te kopen dan in een showroom.

Nog minder voor de hand liggend toen hij in maart 2020 landde, slechts een paar maanden later, de meest fenomenale crisis die hele sectoren van de economie blokkeerde en het consumentengedrag verstoorde. Kortom, het lanceren van een startup net aan de vooravond van een crisis van deze omvang is geen droomscenario.

En toch! RAISON Home zag zijn omzet in België in 2020 met meer dan 400% groeien en gaat 2021 in met een solide basis om de groei van zijn netwerk te versnellen en te intensiveren. Waarom?

De eerste reden is simpel: hoe dan ook, het is gezonder om een ​​Home Designer in je huis te hebben met respect voor de afstandsregels, dan de showrooms te bezoeken. En als voorzichtigheid consumenten ertoe aanzet om thuisafspraken te weigeren, is het toch mogelijk om via videoconferentie samen aan het project te werken.

LEES >>> RAISON Home : de Covid-crisis komt de huis-aan-huisverkoop ten goede

De tweede reden onthult de kracht en veerkracht van het thuisverkoopmodel, het DNA van RAISON Home: het is het vermogen om een ​​consumentenervaring te bieden zonder het minste compromis te sluiten over de kwaliteit van deze ervaring. Door de omstandigheden ingeperkt en gedwongen, bieden showrooms hun klanten aan om op afstand te werken en zelfs bij hen thuis te komen. Maar thuis of op afstand verkopen kan niet geïmproviseerd worden. U moet beschikken over de benodigde apparatuur: een laptop en geen desktop, draagbare samples, geschikte computertoepassingen. U moet ook zijn opgeleid om zonder showroom te werken, het juiste gedrag vertonen wanneer u zich bij de klant bevindt en niet in een commerciële ruimte, de beschikbaarheid hebben om te voldoen aan de planningen van de klant en niet die van de opening van de showroom.

RAISON Home verfijnt al meer dan 20 jaar zijn beheersing van thuis- en verkoop op afstand, waardoor het vandaag de dag totale flexibiliteit kan bieden om een ​​hoogwaardige consumentenervaring te bieden, gebaseerd op de kwaliteit van de lokale band en de garantie van een succesvolle voltooiing van het project dankzij een ongehoorde service op de markt.

Dit heeft het mogelijk gemaakt om in 2020 het hoogste groeipercentage op de markt te ervaren. Hierdoor kan het bevestigen dat deze omgeving van gezondheidscrisis een stimulans moet zijn voor kandidaten voor ondernemerschap om te worden Home Designer franchisenemer van RAISON Home in 2021.

Dit is het juiste moment: laten we uw project bespreken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis