Yves Rocher - Q4 2021

Quetzal, dé chocoladebar : Franchise in de kijker

There’s more to life than chocolate, but not right now

Stap binnen in onze wereld van uitgekiende smaken en verrassende combinaties. Ga op ontdekkingstocht in ons uitgebreid assortiment chocoladegerechten.

Onze producten worden dagelijks vers en op artisanale wijze gemaakt. Maak kennis met al onze verschillende soorten chocoladesoorten uit Ghana, Ecuador, etc. Deze ervaringen, deze mix van geuren en smaken is onze passie. Een passie die wij met u wensen te delen.

Als de hemel op aarde bestaat, zal het hoogstwaarschijnlijk lijken op Quetzal, dé Chocoladebar. Quetzal biedt de universele ervaring van heerlijke producten en recepten op basis van vier verschillende soorten gesmolten chocolade. Het heeft alles om te voldoen aan de behoeften van alle chocoladeliefhebbers.

Sinds de start, bijna tien jaar geleden, is het concept van Quetzal Chocoladebar echt aangeslagen. De komende maanden gaan we meer Quetzal-locaties openen en we willen graag uitbreiden naar nieuwe landen in Europa. Wij zijn actief op zoek naar dynamische en enthousiaste ondernemers die ons kunnen helpen bij deze uitbreiding.

Bent u geïnspireerd door het Quetzal concept en zegt het uitbaten van een eigen Quetzal Chocoladebar u wel iets? Contacteer ons dan snel voor meer info.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis