Registreren

Pitaya : Franchise in de kijker

Wanneer je een van de Pitaya-restaurants binnenwandelt, wordt je meteen de geuren gewaar van een wokkeuken en bewonder je het spektakel van de chef-koks die tot in de perfectie met de vlammen omgaan.

De Pitaya-koks bereiden traditionele recepten voor met een uitgesproken smaak, typisch voor Thaise gerechten, die je alleen op straat in Bangkok kunt vinden.

Een veelbelovend en innovatief concept: onze restaurants bieden een echte onderdompeling in het hart van de Thaise streetfoodcultuur. Het is een uitnodiging om te reizen, een ontsnapping uit het dagelijkse leven.

Pitaya wil met zijn klanten het unieke gevoel van Thaise gastvrijheid delen: vrijgevigheid en welwillendheid.

Pitaya biedt haar klanten een smaakvolle, toegankelijke en moderne maaltijd in een vriendelijke en warme sfeer. Onze klanten zijn zoals het Pitaya-concept zelf, modern, stedelijk, creatief en zorgzaam.

De sterke punten van Pitaya:
• Snel, gezond en toegankelijk
• Bereide maaltijden voor de ogen van de klanten
• Uitnodiging voor reizen en showcooking
• Creatieve, genereuze en moderne recepten
• Traditionele smaken
• Service en gastvrijheid

Door al zijn krachten te bundelen, positioneert het Pitaya-concept zich op de "Fast Good" -markt door veel groenten en verse producten aan te bieden, die dezelfde ochtend door de teams gesneden en bereid werden.

Het doel is om ongeveer 30 Pitaya-restaurants in België te openen. Het eerste Pitaya-restaurant opende op 9 september in Brussel, en is gelegen in de Jourdanstraat nabij het metrostation Louise.

Aanvragen voor nieuwe Pitaya-openingen worden zorgvuldig bestudeerd en geselecteerd volgens vele criteria. De locatie moet in het stadscentrum liggen in een aantrekkelijk winkelgebied. De grootte varieert van 70 tot 300 m2 en vooral de terrassen zijn populair.

Het verzorgingsgebied wordt bestudeerd omdat naast de voetgangersstroom gekoppeld aan het commerciële zone, bewoners ook een belangrijk publiek vormen voor Pitaya, dat een afhaal- en bezorgservice biedt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis