Bovendien heeft Grando ons hierin 100% bijgestaan, want als kersverse ondernemer is het niet altijd eenvoudig om de weg te vinden binnen alle administratie.

We kenden natuurlijk Ab en Ann (ondernemers van de Grando vestiging in Merksem) heel goed en wisten natuurlijk ook via hen dat we met Grando niet alleen een sterke en betrouwbare partner hebben, maar kende hierdoor ook al de kwaliteit en veelzijdigheid van de keuken die ze aanbieden. Wat voor ons dus een goede basis (rots) betekende om van onze zaak een succes te maken.

Hoelang zijn jullie Grando?

Wij zijn met de toonzaal in Aartselaar dus gestart in januari 2014. Waar we reeds 8,5 jaar met hart en ziel aan hebben gewerkt en op deze periode ook een zeer sterke groei hebben gekend.

Omdat het ondernemen ons nauw aan het hart ligt en we in november 2019 een mooie kans kregen om een 2e vestiging te openen, hebben we onze schouders hier samen met Grando ondergezet.

Support vanuit Grando en op welke vlakken is dit?

Er zijn uiteraard verschillende aspecten waar wij vanuit Grando ondersteuning krijgen. Uiteraard is dit op het vlak van inkoop, grote inkoopcentralisatie betekent ook veel voordelen. Een ander groot punt van ondersteuning is marketing. Hiervoor zitten wij ook een aantal keer per jaar samen met alle ondernemers en kunnen wij onze mening/voorkeuren ook aangeven, waar ook steeds rekening mee gehouden wordt.

Verder hebben we nog ondersteuning op logistiek en administratie.

Groeimogelijkheden

Aangezien Grando Keukens nog zeker de mogelijkheden heeft om in bepaalde regios in België te uit te breiden, zijn er zeker nog groeimogelijkheden. Zo hebben wij zoals reeds vermeldt in november 2019 een nieuwe toonzaal in Turnhout geopend waarbij Grando ons ook steeds aan onze zijde stond bij de onderhandelingen wat voor ons opportuniteiten heeft geboden, die anders misschien niet mogelijk waren.

Wat maakt het verschil?

Aangezien we als zelfstandige ondernemers zelf meestal in de toonzalen aanwezig zijn, is er een nauw contact met onze klanten, wat het persoonlijke aspect erg versterkt. Bovendien kun je als zelfstandige ondernemer meer flexibiliteit aan de dag leggen dan wanneer je als gérant een toonzaal moet leiden.

Je kan binnen Grando Keukens de klanten een extra zekerheid bieden omdat er een grote overkoepelende organisatie boven staat, maar tegelijk kan je ze ook de persoonlijke aanpak en flexibiliteit bieden van een kleine zelfstandige.

In de huidige situatie, zowel economisch als op het vlak van gezondheid is het enorm belangrijk om klanten te kunnen wijzen op continuïteit, en door de samenwerking met Grando is dit een zekerheid die wij kunnen bieden.

Waarom Grando als ondernemer?

Wij kunnen niet spreken over een samenwerking met andere franchiseorganisaties, maar wat wij wel kunnen bekrachtigen is dat Grando Keukens geen verstikkende organisatie is. Hoewel er bepaalde richtlijnen zijn waar iedereen zich aan dient te houden, is er ook nog meer dan voldoende vrijheid om te ondernemen en je eigen initiatief en ideeën te leggen in zijn eigen toonzaal.

Tips!

Zie jij het ondernemen wel zitten? Maar twijfel je een beetje aan de zekerheid. Wel dan is het een goed idee om een keer met Grando te praten, zij kunnen je verschillende mogelijkheden aanbieden die je kunnen helpen om een succesvolle ondernemer te worden.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?