grando logo nl.png
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €50.000
Totale inverstering
Dit is afhankelijk van uw project
Instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Grando Keukens Franchise

Grando keukens is een grote organisatie die deel uitmaakt van de grootste particulieren retailer van Europa op het gebied van keuken, sanitair en wonen, de DMG groep. DMG telt 250 filialen in Europa en is zo ook één van de grootste en meest betrouwbare partner binnen de branche.

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchising formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België. Bovendien is Grando Keukens in volle expansie, het doel is in België jaarlijks twee tot vijf nieuwe toonzalen in te huldigen.

BENT U EEN DYNAMISCHE PROFESSIONAL? DAN IS GRANDO KEUKENS UW ULTIEME KANS!

Als zelfstandig Grando ondernemer kunt u rekenen op de stevige en onderbouwde steun van een professionele organisatie. Grando Keukens is een sterk merk en heeft een weldoordacht vakkundig concept.

VAKMANSCHAP

De focus ligt op de verkoop van keukens in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om een droomkeuken te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dit vakmanschap verzorgen wij met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

WAT BIEDT GRANDO U? WEL HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

Uw ondernemerscapaciteiten en onze ervaren organisatie, vormen samen de sleutel tot succes. Als ondernemer heeft u passie voor het vak en voor het eindresultaat. Bent u die enthousiaste, klantgerichte ondernemer met een open mind? Dan bent u de geschikte kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

Wij vragen geen extreme investeringen, maar bieden u een correct en transparant partnership aan, volledig ondersteund met opleidingen en begeleiding op het vlak van:

- Administratie
- Marketing
- Verkoop
- Inkoop
- Logistiek

GRANDO VESTIGINGEN

De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant. De showroom wordt volgens een compleet concept ingericht.
Sector Wonen
Sub sector Keukens
Aantal voltijdse equivalenten 4-6

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1965
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde meeting wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Dit is afhankelijk van uw project
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €50.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen Er gelden royalties en marketing bijdragen
Aantal Franchise vestigingen 50
Aantal buitenlandse vestigingen 36
;
Nieuws
Grando keukens ziet ruimte voor groei Lees meer
De kracht van een keten de eigenheid van de ondernemer Lees meer
Dieter en melanie aan het woord franchisenemers van grando keukens Lees meer
;

Vestigingen Grando Keukens Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38126', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Grando Keukens"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38126', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?