Registreren

Grando Keukens Franchise

Grando Keukens

Informatie Grando Keukens Franchise

Grando keukens is een grote organisatie die deel uitmaakt van de grootste particulieren retailer van Europa op het gebied van keuken, sanitair en wonen, de DMG groep. DMG telt 250 filialen in Europa en is zo ook één van de grootste en meest betrouwbare partner binnen de branche.

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchising formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België. Bovendien is Grando Keukens in volle expansie, het doel is in België jaarlijks twee tot vijf nieuwe toonzalen in te huldigen.

BENT U EEN DYNAMISCHE PROFESSIONAL? DAN IS GRANDO KEUKENS UW ULTIEME KANS!

Als zelfstandig Grando ondernemer kunt u rekenen op de stevige en onderbouwde steun van een professionele organisatie. Grando Keukens is een sterk merk en heeft een weldoordacht vakkundig concept.

VAKMANSCHAP

De focus ligt op de verkoop van keukens in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om een droomkeuken te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dit vakmanschap verzorgen wij met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

WAT BIEDT GRANDO U? WEL HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

Uw ondernemerscapaciteiten en onze ervaren organisatie, vormen samen de sleutel tot succes. Als ondernemer heeft u passie voor het vak en voor het eindresultaat. Bent u die enthousiaste, klantgerichte ondernemer met een open mind? Dan bent u de geschikte kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

Wij vragen geen extreme investeringen, maar bieden u een correct en transparant partnership aan, volledig ondersteund met opleidingen en begeleiding op het vlak van:

- Administratie
- Marketing
- Verkoop
- Inkoop
- Logistiek

GRANDO VESTIGINGEN

De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant. De showroom wordt volgens een compleet concept ingericht.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchising formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1965

Franchiseinformatie

Training

Een gepersonaliseerde meeting wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Gemiddeld aantal FTE

4-6

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Dit is afhankelijk van uw project

Benodigd eigen vermogen

Vanaf €50.000

Royalties en andere bijdragen

Er gelden royalties en marketing bijdragen

Vestigingen

Aantal buitenlandse vestigingen

36

Aantal franchise vestigingen

50

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Grando Keukens Franchise


Nieuws over Grando Keukens
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis