Registreren

New Zealand Auckland opent meer franchisewinkels in België

De kledingketen NZA (New Zealand Auckland) plant zes nieuwe vestigingen te openen waaronder één in België.  Het wereldwijd bekende merk New Zealand Auckland heeft al meerdere vestigingen in België. Deze zijn succesvol gebleken en daarom plant het bedrijf de opening van een nieuw filiaal op 1 april in Leuven.

Deze zal er net als alle andere NZA winkels uitzien, maar juist dat is hun succesverhaal geworden. Daarnaast zullen ze er nog vijf andere filialen openen; vier in Nederland en één in Spanje.

“Om mogelijke franchisenemers te prikkelen om zich kandidaat te stellen voor hun winkels organiseert het bedrijf volgende week een inloopavond”

Inloopavond voor kandidaat Franchisenemers

Het bedrijf is ook nog steeds op zoek naar franchisenemers voor onder andere de steden Hasselt, Charleroi, Gent, Mechelen en Namen. Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden organiseren ze dinsdag 3 maart een inloopavond in Amsterdam. Deze kan iedereen vrij bijwonen en kunnen ze op een gestructureerde manier de mensen te woord staan over wat het bedrijf inhoud, maar ook wat ze in een kandidaat zoeken en wat ze liever vermijden. “Op deze manier kunnen we mensen ongedwongen kennis laten maken met NZA,” legt Wilberd Van Doorn, franchise specialist bij NZA , het evenement uit.

Alhoewel iedereen vrij is om naar deze avond te komen, zijn ze wel op zoek naar specifieke mensen. “We hebben eigenlijk twee soorten mensen momenteel, dat zijn personen rond de 35 à 40 jaar die ofwel ex-bedrijfsleider zijn van een bedrijf of die momenteel al zelfstandig zijn en er nog een winkel kunnen bijnemen,” zegt Van Doorn.

Wie interesse heeft kan dinsdagavond dus terecht in het World Fashion Center in Amsterdam van 19u tot 21u.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis