Het Nabab Kebab-concept wordt vandaag internationaal erkend door zijn unieke smaak.

Nabab Kebab, het is een gepassioneerd verhaal, van het spit dat draait, plakjes gesneden vlees, verwerkt in een warm brood, met rauwe groenten en een smakelijke saus.
Het recept voor ons kebab vlees vertegenwoordigt meer dan drie jaar van studie en reflectie, om met een licht en magisch vlees kebabs met een laag caloriegehalte te verkrijgen, net als dit Indiase brood nan, dat de smaakpapillen van onze klanten. Ons vlees bevat heel weinig kruiden.
Het is van Franse oorsprong en is ontworpen op basis van geselecteerde kippendijen, zodat het een smakelijke smaak en een gouden kleur behoudt.
Het recept voor ons kebab vlees vertegenwoordigt meer dan drie jaar van studie en reflectie, om met een licht en magisch vlees kebabs met een laag caloriegehalte te verkrijgen, net als dit Indiase brood nan, dat de smaakpapillen van onze klanten. Ons vlees bevat heel weinig kruiden.
Het is van Franse oorsprong en is ontworpen op basis van geselecteerde kippendijen, zodat het een smakelijke smaak en een gouden kleur behoudt.

Als bewijs is 60% van onze klantenkring vrouw. Onze kebabs zijn in het laboratorium geanalyseerd en bevatten minder calorieën dan een hamburger, een pizza of zelfs, dan een sandwich met tonijn mayonaise, wat ons een ongeëvenaarde voedingskwaliteit geeft. Onze klassieke kebab is slechts 405 Kcal, terwijl een onafhankelijke kebab 650 Kcal is.
Nabab is het perfecte huwelijk van traditionele kebab. Het vlees wordt gekookt en gesneden voor de klant. Nabab is ook een moderniteit, rekening houdend met de kwaliteit, de voedings- en calorievereisten en de traceerbaarheid van onze producten.
Nabab is het perfecte huwelijk van traditionele kebab. Het vlees wordt gekookt en gesneden voor de klant. Nabab is ook een moderniteit, rekening houdend met de kwaliteit, de voedings- en calorievereisten en de traceerbaarheid van onze producten.

We leggen ook de nadruk op de essentiële punten: goed eten is gerustgesteld eten. We hebben gekozen voor strengheid en innovatie, het resultaat van jarenlange ervaring en samenwerking. Nabab, er zijn al meer dan 100 miljoen kebabs verkocht, altijd met deze passie om je beter te bieden, met een permanente studie van de menu's.
We hebben allemaal de ambitie om klanten meer te bieden door het beste uit onze knowhow te halen.
We hebben allemaal de ambitie om klanten meer te bieden door het beste uit onze knowhow te halen.
Nieuws

Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak
Lees meer

Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept
Lees meer
Het inspirerende traject van Morgan bij Kiabi: van werknemer tot franchisenemer
Lees meer
Geen vergunning voor Jumbo in Roeselare, wel in Dilsen
Lees meer
Nieuwe Belchicken opent op Koning Astridplein in Antwerpen
Lees meer
Heropening Carrefour Market Zulte: “Duurzame make-over van vloer over koelsysteem tot verwarming”
Lees meer