Registreren

Nabab Kebab: Nieuw op Franchise.be

Door in april 2003 het eerste Nabab-restaurant te creëren, wilde Nabab klanten een plek bieden waar je kebabs van hoge kwaliteit kunt proeven, met een grote verscheidenheid aan menu's, in een gastvrije en vriendelijke setting met dit recept sinds 2003.

Het Nabab Kebab-concept wordt vandaag internationaal erkend door zijn unieke smaak.

Nabab Kebab, het is een gepassioneerd verhaal, van het spit dat draait, plakjes gesneden vlees, verwerkt in een warm brood, met rauwe groenten en een smakelijke saus.

Het recept voor ons kebab vlees vertegenwoordigt meer dan drie jaar van studie en reflectie, om met een licht en magisch vlees kebabs met een laag caloriegehalte te verkrijgen, net als dit Indiase brood nan, dat de smaakpapillen van onze klanten. Ons vlees bevat heel weinig kruiden.

Het is van Franse oorsprong en is ontworpen op basis van geselecteerde kippendijen, zodat het een smakelijke smaak en een gouden kleur behoudt.

Als bewijs is 60% van onze klantenkring vrouw. Onze kebabs zijn in het laboratorium geanalyseerd en bevatten minder calorieën dan een hamburger, een pizza of zelfs, dan een sandwich met tonijn mayonaise, wat ons een ongeëvenaarde voedingskwaliteit geeft. Onze klassieke kebab is slechts 405 Kcal, terwijl een onafhankelijke kebab 650 Kcal is.

Nabab is het perfecte huwelijk van traditionele kebab. Het vlees wordt gekookt en gesneden voor de klant. Nabab is ook een moderniteit, rekening houdend met de kwaliteit, de voedings- en calorievereisten en de traceerbaarheid van onze producten.

We leggen ook de nadruk op de essentiële punten: goed eten is gerustgesteld eten. We hebben gekozen voor strengheid en innovatie, het resultaat van jarenlange ervaring en samenwerking. Nabab, er zijn al meer dan 100 miljoen kebabs verkocht, altijd met deze passie om je beter te bieden, met een permanente studie van de menu's.

We hebben allemaal de ambitie om klanten meer te bieden door het beste uit onze knowhow te halen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis